Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın  gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın gelişimi
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 15:05
kızım beni son zamanlarda çok şaşırtıyor cümleleriyle,18 aylık olacak 4 gün sonra.sanki yaşının biraz üzerinde gibi geliyor gelişimi:örneğin :dün su kaçtı boğazına ,ben panikledim nefes alamadı bikaç saniye anne burun sil dedi,burnundan geldi içtikleri çünkü.bugün bir kutu getirdi açmamız için biz açmadık ,gel kızım altını değiştirelim dedik,önce kutu aç dedi.bizimle pazarlık ediyor. arkadaşının ağladığını gördü,ağladın,peçete sil dedi...vs
mavi beyaz ve pembeyi biliyor,7 ye kadar sayıyro ama 3ü atlıyor.dün eline 2 top almış,bak 2 top dedi,9 parçalı delikten geçirmeli geometrik şekilleri 2 aydır yerlerini bulup atabiliyor..sizce yaşına göre nasıl gelişimi.küplereen kule yapabiliyor aylardır 11 parça olan kovaları sıralayıp onlardan kule yapabiliyor,çoğu hayvan sesini tanıyor,adıyla söylüyor..
taklide dayalı oyunlar oynamayı çok seviyor.legolarını seviyor.bilmiyorum her çocuk annesine özeldir belki de çoğu anne çocuğunun çok zeki olduğunu düşünüyordur muhakkak,belki de yaşının gerektirdiği davranışalr bunlar,bilemiyorum.ilk çocuğum çevremizde de kıyaslayabileceğim yaşıtı yok,

Düzenleyen haydibebek - 18 Şub 2012 Saat 15:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 17:43
Yok, haksizlik etmeyin, baya ilerde bir cocuk. Aman dikkat! Akilli, zeki diye ileri siniflara sakin vermeyin, hep yasitlari ile bir arada olsun, yoksa butun ustunlugu gider, mutsuz bir cocuk olur.
Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2012 Saat 20:13
çok teşekkür ederim kadir bey.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.