Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım yabani mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım yabani mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım yabani mi?
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2012 Saat 21:52
hocam sağlığımızda bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür ama gelişimle ilgili birşey sormak istiyorum. ilk çocuğum, çevremde kıyaslayabileceğim aynı ayda bebek olmadığı için ve size de çok güvendiğim için sorma ihtiyacı hissediyorum:
7 aylık kızım dışarı çıktığımızda insanları görüp ağlıyor, kim yanına yanaşsa yaygarayı basıyor. bakanlara bile ağlıyor. kolunu sevseler bile ağlıyor. babasına dahi gitmiyor, bana yapışık. yaka iğnesi gibi kucağımdan inmiyor. çok yoruluyorum ama yorgunluktan sormuyorum bu soruyu. kızım asosyal birçocuk olacak diye endişeleniyorum. parka götürüyorum sık sık, insanlarla iletişime sokmaya çalışıyorum ama nafile..başka ne yapabilirim?nasıl davranmalıyım?herkes diyor ki "ver başkasına bir ağlar iki ağlar sonra alışır sen böyle yapıyorsun."gerçekten ben mi yapıyorum?bu kadar yabanilik ve bana bağımlı olması normal mi?bu aylarda böyle mi oluyor?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2012 Saat 00:42
Durum soyle; sizin kiz "yumurtadan" bu sekilde cikti. Tabii, soyacekiminde etkisi var. Zamanla gececek merak etmeyin. Henuz daha 7 aylik, cok kucucuk. Bir sahsin "sicak" veya "soguk" olmasi onun karakteridir, kolay kolay degismez. Ancak zamanla kendisi tarafindan kontrol edilebilir.
Yukarı Dön
aysa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2012 Saat 08:16
peki ben ne yapabilirim alışması için mesela babasına vereyim ağlasın ağlasın alışsın mı yoksa bu onun güvenini mi zedeler?kucağımdan hiç inmesin mi yani?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2012 Saat 18:42
Babasi biraz, "rusvet" versin. Oyle kuru kuruya olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.