Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 945
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın gelişimi
    Gönderim Zamanı: 27 May 2012 Saat 15:25
iyi günler hocam size Elif Naz'ın gelişimini sormak istiyorum 
26.10.2011 de    2660 gr ve 50 cm doğdu 
dün tarttırdığımda 7100 gr ve 67 cm di  geçen aydan beri 100 gr almış 
çok şükür sütüm gayet iyi son 1 aydırda öğün olarak değilde çok az az yoğurt ,meyva suyu, yumurta sarısı ,peynir ve evde pişen sebze sularından veriyorum sizin sayenizde önce emzirip sonra diğer gıdalardan istediği kadar zorlamadan yediriyorum değerlendirirseniz çok sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2012 Saat 16:48
Boy iyi, 200gram kadar bir eksigi var, onemli  degil. Sebze sulari hicbir ise yaramaz, verecekseniz, sebzenin kendisini yemesi daha dogru olur. tercihen, "Kiymali sebze" yemegi olarak.
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2012 Saat 20:11
çok sağolun hocam önemli değilse bu eksiği kafama takmıyorum biliyorumki sütüm var ve doyuyo sebzelerin kendinide vermeye başlıycam artık sizin önerinizle kıymayı eksik etmiyoruz teşekkürler
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2012 Saat 14:54
hocam yine biz, bugün sağlık ocağında kontrole gittik kilo gelişimine sizde bakabilirmisiniz 9 aylık olduk 8 kilo ve 67 cm denildi orda 2 cm uzamış dediler ama ya geçen  ölçümlerde bi sorun vardı yada şimdikilerde çünkü geçende 67 cm denilmişdi ek gıdada durum hala öğün şeklinde değilde tattırma maksatlı yediriyorum çiğnemeyi öğrendi umarım geçenki 200 gr eksiği kapatabilmişizdir 
 hocam bide emzirdikten hemen sonrada dahil olmak üzere çok su içiyo her seferinde aşırı susamış gibi saldırıyo suya doymazsa böyle yapar demiştiniz de kafama takılıyo şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2012 Saat 20:59
2 ayda 900 gram almış. Gene eksiği var ama kafaya takacak kadar değil. Her zaman söylüyorum, bizdeki "boy ölçümlerine" asla güvenmeyin . Çoğunlukla yanlış ölçüyorlar. Genede boy iyi.
Çok su içmesi, sıcak havalarda terlediği için de olabilir. Su yerine soğuk süt teklif edin.
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2012 Saat 00:22
sağolun hocam çok teşekkürler bu eksik de böyle gitcek galiba süt konusunda umarım su gibi içirebilirim 
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2012 Saat 15:56

meraba hocam geçmiş bayramınız mübarek olsun biz yine gelişimimizi sormak istiyoruz bugün ölçümler yapıldı 8150 kilo 70 cm boy 45 cm kafa 10 aylık oldu çok hareketli tutunarak kalkıyo ve kucakda dahil hareket halinde ayın ortalarında kilosu 8300 dü ama bugün 8150 hep aynı tartıda tartılıyo şimdiden çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2012 Saat 21:25
Bu sefer kilo eksikliği dahada artmış gibi, ama bunların tartılarına hiç güvenim yok. Başka yerde bir daha tarttırabilirmisiniz? Hem bu kadar güzel boyu uzayacak ama kilo alması azalacak!!! Pek aklım yatmadı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.