Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 17 May 2012
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Grip
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2012 Saat 12:04
Hocam bebeğim 1 yaşına girmek üzere ve ben grip oldum. İşyerinde kaptım sanıırm herkes grip sonuçta. Coldmix damlatıyorum kendime . Bebeğime geçecek biliyorum emziriyorum bebeğimi. İlaç kullanmakta istemiyorum. Bana ve bebeğime ne tavsiyede bulunursunuz? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2012 Saat 19:37
Ne tedavi edecek, nede bulasmayi onleyecek bir ilac var. Maske takmaniz biraz ise yarar. Tabii bebek sizi bu maske ile gorunce 'yeri-gogu' yikarsa takamazsiniz. Emzirmeye devam. En azindan, mikrop kaptiktan  1 hafta sonra hasta olana kadar anne sutunden alacagi antikorlar ile sizden daha hafif gecirecektir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.