Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 09:07
hocam kızım 12 aylık 9 kilo bir iki gece sadece ateşi vardı hiç ölçmedim sonra aradan iki gün geçti hiç birşeyi yoktu geceleri öksürük başladı sadece geceleriydişimdi gündüzde oluyo başka bir şey yok ağlıyo öksürünce birde sesi gitti. sadece limonlu bal serum fizyolojik kullanıyorum bişey yemiyo sadece emiyo başkada bişey yapmıyorum. birde annemin istegiyle havlu bir beze bal sürdüm göğsüne koydum faydası olurmu hiç fikrim yok sizin önerileriniz varmı
Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118939
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 20:44
1- Grip geciriyor. Once ates, arkasindan burun akintisi ve oksuruk baslar.
2- Serum fiz ve Limonlu bala ilaveten, yastigina 2 damla ColdMix damlatmaniz da ise yarar.
3- Goguse bal surmenin bir faydasi olmaz, ColdMix bulamazsaniz; ayni sekilde Vicks surebilirsiniz.
Yukarı Dön
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 20:53
hocam viks vaporub  prospektüsünde 2 yaşaltına önermiyo sürmeyi. ama göğsüne sürebilirm değilmi buarada bende grip geçiriyorum burun akıntısı var ama kızımda yok öksürüyo. aynı mikrop değilmi benden bişe geçme gibi bişey olmaz çünkü ayrılmıyo kucağımdan.
Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 22:00
Bebeklerde, hamilelerde ve emziren annelerde "test yapilamadigi"  icin oyle yazmak mecburiyetleri vardir. Siz korkmayin, "findik buyukluguinden" fazla yapmadikca zaten bir zararini gormezsiniz. Yaptigi zararda, icindeki;  kafuru maddesi yuzunden "hayaller gordurmesidir". Biraz abuk-sabuk konusur o kadar.  
Yukarı Dön
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 22:11
hocam teşekkür ederim. şuan yeğenim için ablamlar hacettepe hastanesi çocuk acilindeler. geceden buayana ateş ve kusma vardı geçmeyince akşm gittiler  boğazında enfeksiyon var demiş idrar tahlili yapılmış sonuç bekliyorlar birde muayene esnasında kalbinde hafifçe üfürüm var demiş eko yaptırın demiş doktor bi fikriniz varmı
Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2012 Saat 22:33
tonsilit tanısı konmuş amoklavin calpon dolven vermiş dönüşümlü kullanın demiş idrar tahlilinde bişey çıkmamış

Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 18:42
Eger cocugun agizinde pis bir koku ve dilinde pas varsa; antibiyotik gerekebilir. Burnunda su gibi bir akinti ve oksuruk basladi ise, bu Griptir, antibiyotik gerekmez. Yegeniniz erkek ise; zaten erkek cocuklarinda IYE olmaz.
Kalbi delik olan cocuklarin gelisme geriligi vardir. Gelismesi iyi ise, o ufurume kulak asmayin. Fonksiyonel ufurumdur.
Yukarı Dön
HaNCeR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2012 Saat 18:55
hocam teşekkürler konumuzla alakası yok ama eşim sormamı istedi hazır meyveli yoğurtlar için ne diyosunuz kızım için
Anne Ben Anne Oldum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.