Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2012 Saat 22:44
merhaba kadir bey 2009 doğumlu kızım gün içerisinde hiç birşey yemiyor sadece süt  içiyor bazen patetes kızartması yada pilav varsa pilav yiyor.daha öncede bu sıkıntıdan dolayı size yazmıştım sipraktin önermiştiniz fakat aşırı sinir yaptığı için devam edemedim.hocam zorlayarak ne yedirirsem tükürüyor kahvaltısı yok çorba içmez et yemez sebze ve meyve yemez ne yapmalıyım hocam.bu arada kilosunu yazmaya unutmuşum 13 kilo.kadir bey yüzü sarı ve solgun önereceğiniz bir vitamin şurubu varmı yardımcı olursanız sevinirim.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2012 Saat 00:16
600 gram bir eksigi var, cok sayilmaz. Vitagyl surup gunde 1 olcek verebilirsiniz.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2012 Saat 20:03
hocam benim oğlanda 2009 haziran doğumlu.bu yıl doğanlarmı bişey yemiyor ben anlamadımBig smile.kreşte haşlanmış yumurta dışında herşey yiyormuş.hafta sonu gelince ben sadece kahvaltıda ballı krep veya peynirli omlet-1 bardak süt yiyor.öğlen çorba veya makarna veya tarhana çorbası yiyor.meyveli yoğurt-muhallebi-meyvenin her türlüsünü yiyor.fakat kreşte yiyor dedikleri hiçbir yemeği ben ağzına sokamıyorum.öğürüyor.ben okulda yedim anne diyor.inanamıyorum.hemogram baktırdım.12.3 hemoglobini.96 cm boy ve 15 kilo.öğretmenleri şahidiz lütfen merak etmeyin desede benmi güzel yemek yapamıyorum diycem.abimiz ve babamız obez sınırındalarSmile.sizin fikriniz değerli hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2012 Saat 21:54
Kresde; " suru icgudusu" ile yiyor. Tabii birde orada devamli hareket halinde oldugu icin acikiyor. Boy ve kilosu yasina uygun.
Kansizligi filan da yok, yasina gore yuksek bile sayilir.  
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2012 Saat 19:04
teşekkürler değerli hocam...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.