Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşılar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: aşılar
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2008 Saat 17:37
mrb benal hanım sağlık ocaklarında yapılan aşılar yeterlimidir yoksa özel yaptırmamız gereken sizin tavsiye ettiğiniz bir aşı varmı?ben sağlık ocağındaki doktora sordum pnomokok aşısını yaptırmalımıyım diye gerek yok dedi.bide bebeğimin hiçbir sorunu yok çok güzelde kilo alıyor ama kakası birbuçuk aydır yeşilondan önce altın sarısıydı yine aynı doktora söyledim inek sütü alerjisi olabilirmi diye benim tüketmemle olmazmış bebeğimde sadece anne sütü alıyor.doktor bizim aile hekimimiz ne yapmalıyım bir yol gösterirmisiniz.inek sütü alerjisi olup olmadığını nasıl ögereniriz teşekkür ederim
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2008 Saat 10:35
Merhaba...
İki hekim izleminde olmak akıl karıştırır.  Bu nedenle ya doktorunuza güveneceksiniz ya da doktorunuzu değiştireceksiniz. İzmir 'de yeni bir doktora gideceksiniz. Ben  bu sanal ortamda sizin doktorunuz olamam. Bu çok yanlış olur. Sevgiler... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.