Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KIZIMIN DÜŞÜK ATEŞİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKIZIMIN DÜŞÜK ATEŞİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MELİSİN ANNESİ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: KIZIMIN DÜŞÜK ATEŞİ
    Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 02:54
merhaba kadir bey benim kızım 3.5 yaşında boyu 106cm kilosu 20 kilo oldukça sağlıklı ve uslu bir çocukLOL geçen perşembe gecesi aniden kızımın buz gibi olduğunu hisettim oda sıcaklığı 22derece yani ideal ama kızımın ateşi 34.5 tu tabi acile gittik tahliller yapıldı ve viral bi enfeksiyon var dendiCry ertesi gün kendi doktorumuza gittik takip edelim ama bişey yok dedi ama 1 haftadır kızımın ateşi 36 derece hiç olmadı bu konuda bir fikriniz varmı ve biz hala hiç ilaç kullanmıyoruz tonimer ve aspire yapıyorum o kadar saygılar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 04:11
Acildeki doktorlar, "keriz" olunce, kafanizin boyle karismasi cok normaldir. 36 derece; normal, ortalama derecedir. Normal vucut atesi;  34--- 36---38 araliginda seyir gosterir. Herkezde ates 36 olacak diye bir sey yok. Kimi zaman 34, kimi zaman 37 olabilir...  Daha ilmi aciklarsak, Normal beden isisi:  36 ±2.5 derece diyebiliriz...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2012 Saat 04:12
Yukarı Dön
MELİSİN ANNESİ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 11:46
hocam biz fakülte hastanesine ve dört çelik çocuk hastanesine bile gittik Disapprove başta nöroloji ye gidin dediler sonrada metebolizma bölümüne ama fakültedeki doktor gerek yok dedi bende siz bişey yok diyorsanız ben zorlamı hastalık arıycam kızımda dedim ve eve döndüm ama kimse bu açıklamayı yapmadı yani normal demedi tiroitlerine bile bakıldı altından birşey çıkmaz değilmi saygılar

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 22:45
Fakultedeki doktor, dogrusunu soylemis.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.