hayırlı akşamlar hayırlı yıllar hocam .. inşallah huzur dolu sağlıklı mutlu bir sene karşılar sizi.
biz hüzünlü giriyoruz yeni yıla biraz .. 10 ocakta 2 ayını dolduracak olan bebeğime evcek grip olduğumuz için sanırım hastalık bulaştı ateşi falan yok şuan ama inanılmaz tıkanmış durumda hocam daha önceki evin sıcaklığından olan ki gibi değil hastalık olduğu belli dr gittik bu gün nefes alamıyodu çırpınıyodu dayanamadı babamız . xlear diye bi damla ve daha önce görmediğim bi burun aspiratörğü verdi serum hortumu gibi bi hortumu var nefes gücüyle cekiyorum burnunun tıkanıklığını .basit bişey ama pek etkili değil sanırım sanki burnunun daha ilerisi dolu ve alet ucundan çekiyo .nefes almakta ciddi sıkıntı çekiyoruz hocam çok küçük olduğu içinde bu beni korkutuyo .nefes alamadıkça horlar gibi sesler çıkarıyo çırpınıyo serum fizy verince hele yaşadığı rahatsızlığı anlatamam size ciyak ciyak ev inliyo oda genzine gidiyo sürekli ondan da korkuyorum zararı olurmu diye ? ne yapmam lazım ne zaman geçer bu ?evde coldmix mevcut kullansam etki edermi ?saolun hocam şimdiden ..
Düzenleyen y_bal - 31 Ara 2012 Saat 22:53