Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
AŞIK
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
|
Konu: öksürük ve balgam Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 16:31 |
doktor bey 3 gun önce 11 aylık oğlumda ates ve öksürük basladı bırazda hırıltı vardı sırtında doktora goturdum ve bana ets dusurucu agrı kesıcı surup ve balgam sokturucu surup verdı bırde ventolin fısfıs verdı fısfıs pek aklıma yatmadı balgamını ve hırıltısını nasıl gecırebılırım asttım degıldır dımı bebegım o fısfısı gorunce astım hastasımı dıye dusundum panık oldum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117990
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 18:36 |
Yok, Astim degil. Simdilerde; o ilacin firmasina sirin gozukmek icin, her oksuren hastaya veriyorlar. Tamamen, duygusal!!! (Alinti: Cem Yilmaz) Siz eski mailleri okuyun, bu hokkabazligin envai cesitlerini goreceksiniz. Cocugunuz Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi; Oksurur ise; Limonlu bal, burnu tikanirsa; Serum fiz (yeterli olmazsa;Iliadin ped. burun damlasi) ve ColdMix kullanin. Kullanimla ilgili bilgiler eski maillerde var.
|
 |
AŞIK
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 19:10 |
fbalgamı nasıl cıkartırım bebegım yutuyo oksurunce balgamı:(11 aylık bebegım zararı var mı
|
 |
AŞIK
Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 20:28 |
bebegim 11 aylık öksürüken tam cıkartamıyo ve geri yutuyor balgamı bal 1 yasından bebeklere verılmez dıye bılıyorum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2013 Saat 02:13 |
Cocuklar, eriskinler gibi balgam cikaramazlar, yutarlar. Merak etmeyin, kendi mallari, bir zarari olmaz. Bal ile ilgili mail ve makaleleri okuyun..
|
 |
AŞIK
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2013 Saat 20:49 |
doktorumuzun vermıs oldugu iburamın golod klavunat vebrıcanly kulanmasak bebegın oksurugu hırıltısı ılerlermı hocam
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2013 Saat 07:10 |
Esas o ilaclarla ilerler. Hepsini hemen kesin ve Limonlu bal, Serum fiz. ve ColdMix'e baslayin. Eski maillerde kullanimlari yazili.
|
 |
faize
Üye
Puanlar: 35
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2013 Saat 19:06 |
Hocam merhaba Oğlum 25 aylık ve 3.çocuğum. 3 çocuğumunda dr aynı. İlaç yanlısı bir hekim değil. KIzlarıma neredeyse hiç antibiyotik kullandırtmadı. Ancak oğlum 8 aylık iken bronşiolit dedi. Malum ilaçları kullandı. Neredeyse 20 günde bir. 15 aylıktan sonra bu tarz hastalanmadı pek fazla. Sizi bir aydır öğrendim. Cuma gecesi inatçı 39 ateş, aralıksız öksürük sabahladık. Cuma gündüzden belliydi Sizin grip için anlattıklarınızı yaptım.Ancak 5 gün geçmesine rağmen bir düzelme olmadı.Aksine çok bitkinleşti, ateş ve ağzında çok kötü bir koku vardı. Dün dr.muzdaydık. Çift tarflı enfeksiyon dedi. Ciğerlerin her iki tarafındada oluşmuş. Reçetesi; novosef 1x750 mg.- macrol 125 2x1 - ventolin nebüler 3x2 cc. 6 gün kullanıp kontrole çağırdı. İyileşme olursa iğneyi sonlandırırız dedi. Bu arada size önce yazmıştım.zaten 1 aydır zyrtec kullanmakatım. Cevabınız çok çok önemli benim için çok teşekkürler
|
faizepehlivan
|
 |