|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 20:46 |
Hocam merhaba, size geçen hafta da yazmıştım, geçen hafta kızımı fdakikadaki nefes hızı 60 ın üzerine çıkınca doktora götürdük. bronşiolit teşhisi koydu ama antibiyotik vermedi, gribin son aşamaları hemen hemen atlatmaya başlamışınız dedi, antibiyotiği yazdı ama sakın kullanma 3 gün sonra durum kötüleşmeye başlarsa kan tahlili yapar öyle başlarız antibiyotiğe dedi, nefes alışını rahatlatma için de hastanede ventolin verdirdi. Hastaneden geldikten sonra her şey normal gidiyordu ama 2 gün kızmın boynunda kırmızı bi leke gördüm önce, önemsemedim, ertesi gün boynundaki lekeler 3e çıktı, ayrıca sırtından da çıkmaya başladı, sivri sinek ısırığı gibiydi, tekrar götürdük doktora, ben su çiçeğinden şüphe etmiştim, doktor su çiçeğinin saç derisinin içinden çıkacağını ve içinin sulu olması gerektiğini söyledi, ben köyde öğretmen olduğum için bu "pire ısırığı olabilir" dedi, merkezde olma ama siz köyde çalışıyorsunuz, köylerde karşılaşıyoruz böyle vakalala dedi, stilex krem verdi, kreme başladım,2 gündür kullanıyoruz ama o sivri sinek ısırığı şeklindeki yaralar geçmek yerine sanki çok daha ufak sivilcelere dönüştü.resimlerini çekmeye çalıştım, biraz bulanık oldu, umarım anlarsınız. Kızım doğumdan sonra da poposu pişik olduğunda ilacın ismini hatırlamıyorum ama sizin önerdiğiniz bi pişik kremi vardı onu kullandığımda da kızımın pişiği azalmak yerine artmıştı, eczacı bi arkadaşaım "bazı çocuklarda pişik kremleri alerji yapıyo, zeytinyağı dene demişti, gerçekten zeytinyağı bitirmişti pişiğini, aceba kızım bu kreme karşı da böyle bi alerji geliştirmiş olabilir mi?
|
|
![]() |
|
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() |
http://img594.imageshack.us/img594/161/20130118192649.jpg
kızımın vucudundaki kızarıklıklar ile ilgili resimlerin linklerini yolluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() |
Isilik olmus, kasiyarak yara yapmis. Sucicegi ile alakasi yok. Allerji de degil. Stilex iyi gelebilir, surebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|