Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2013 Saat 23:15
hocam aynı konuyu iki kere açmak durumunda kaldım özür dilerim ama kilitlenmiş ve arşive kaldırılmış..daha önce size boyuyla ilgili danışmıştım..normal bir metreyle evde kendim ölçmüştüm 94 çıkmıştı..bugün sağlık ocağından arayıp çağırmışlardı uzun süredir oraya oğlumla ilgili bilgi vermemiştim hemde boyunu kilosunu ölçücez dediler gittim..ordaki cetvelle 91.5 çıktı hocam boyu..nasıl olur evde ben 94 ölçtüm dedim.. bu yanlış değil ama evdeki muhtemelen yanlış olmuştur dedi inanın o anda içim sıkıştı resmen..ben 94 e üzülürken 91.5 muş oğlumun boyu ..hemşiremiz gece uykuları nasıl uyuyomu güzel dedi..geniz eti büyüklüğü var bizde sürekli horlayarak uyuyor hocam hiç rahat uzun süreli uyuduğu olmuyo bu şekilde söyleyince ben geniz eti alınan çocukların aniden boy attığına çok şahit oldum burda dedi...hocam biliyorum bu konu hakkındaki fikirlerinizi ama ne olur bana yol gösterin çok kötü hissediyorum kendimi buna sebepse eğer oğlumun gelişimi kendimi affetmem Cry Cry kesinlikle alınmalı dediğiniz durumlar hangisidir hocam ve en erken kaç yaşta yaptırmamız lazım bu operasyonu..şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..biz evhamlı annelerin tek çaresi sizzsinizKizBebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 00:11
Baska bir yerde, (Eczanede bile olabilir) boyunu yeniden olcturun. Mahsus boyunu dusuk gosterip, sizi korkutup, kendi doktorlarina is cikartmak istiyor olabilirler. Bana da haber verin.
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 01:12
Hocam oyle bisi yapmadigina eminim ogretmenimin kizi kendisi cok yakindan tanidigim biri oyle bi niyeti yok yani..bugun baska bir metreyle olctugumde yine ayakkabilarla falan 92 idi :(ben hypotiroitten supheleniyorum yada bu geniz etinden ama ne yapmam gerektigini hic bilmiyorum :( eti sutu bol bol yedirip iciriyorum meyvesinden cerezine hepsini veriyorum ..10 ay sadece anne sutuyle besledim 3 sene dolo dolu emdi...bebekliginde boyle bir problem yoktu aylik kontrollerimizde uzamasi duzenli idi.. Son bir senedir cok az Uzamis malesef
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 01:50
Yasi yazili degil... 92 cm.:    2.5-3 yas arasi boyudur..
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 01:56
Hocam afedersiniz eski mesajda yazmistim o aklimda kalmis.. 8 subat 2010 dogumlu oglum..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 05:59
E   normal!!! Kisa  degilki!!!
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 02:37
Hocam tekrar merhabalar konuyla
Alakasi yok ama baslik acmak istemedim..
Bugun oglen oglumu uyutmak icin sutunu icirdim yatirdim
ofladi pufladi buz gibi ter atti birden bembeyaz oldu rengi
ne oluyo bu cocuga demeye kalmadan oyle kustuki anlatamam
Hocam hasta degil biseyi yok bu ne demek sizce durduk yere
Oglum cok agir hastaliklarinda bile kolay kolay kusmaz sadece cok fazla oksururse kustururdu
Simdi oyle bi sikintimizda yoktu cok endiselendim :(
Genel halide durgun mayisik halsiZ surekli cok yoruldum cok yoruldum
Deyip durdu bugun top oynamaya bile hali yoktu..siZce ne olabilir bu bide bugunlerde iyice artan goz hassasiyeti var evde gunduz vakti bile isik kapatin diyo lamba yakiyoruz saniyo ellerini birden gozlerine tutarak ciglik atiyo cok korkutuyo beni bu durumu hocam ne yapmamiz lazim
Sizce bi doktora gotureyimmi muayenede ettirmez asla ne yapsam bilemedim sasirdim kaldim :(

Düzenleyen LİVANELİ - 04 Mar 2013 Saat 02:39
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2013 Saat 04:53
Evet, bir doktorun gormesi iyi olur. Domuz Gribi geciriyor olabilir. Bir kan sayimi iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.