hocam aynı konuyu iki kere açmak durumunda kaldım özür dilerim ama kilitlenmiş ve arşive kaldırılmış..daha önce size boyuyla ilgili danışmıştım..normal bir metreyle evde kendim ölçmüştüm 94 çıkmıştı..bugün sağlık ocağından arayıp çağırmışlardı uzun süredir oraya oğlumla ilgili bilgi vermemiştim hemde boyunu kilosunu ölçücez dediler gittim..ordaki cetvelle 91.5 çıktı hocam boyu..nasıl olur evde ben 94 ölçtüm dedim.. bu yanlış değil ama evdeki muhtemelen yanlış olmuştur dedi inanın o anda içim sıkıştı resmen..ben 94 e üzülürken 91.5 muş oğlumun boyu ..hemşiremiz gece uykuları nasıl uyuyomu güzel dedi..geniz eti büyüklüğü var bizde sürekli horlayarak uyuyor hocam hiç rahat uzun süreli uyuduğu olmuyo bu şekilde söyleyince ben geniz eti alınan çocukların aniden boy attığına çok şahit oldum burda dedi...hocam biliyorum bu konu hakkındaki fikirlerinizi ama ne olur bana yol gösterin çok kötü hissediyorum kendimi buna sebepse eğer oğlumun gelişimi kendimi affetmem

kesinlikle alınmalı dediğiniz durumlar hangisidir hocam ve en erken kaç yaşta yaptırmamız lazım bu operasyonu..şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..biz evhamlı annelerin tek çaresi sizzsiniz