Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyumama,huysuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyumama,huysuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NİLÜFER-ALPEREN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Konu: uyumama,huysuzluk
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 10:36
Selamlar Kadir Bey,

Ne olur yardım edin bana.7.5 aylık bir kızım var.Çok huysuz ve çok mızmız.Geceleri uyumak bilmiyor.Saatlerce sallıyoruz.Sürekli saat başı uyanıyor.Gündüzleri de uyumasıyla kalkması bir oluyor.Sürekli ağlamaklı.Alttan iki dişimiz çıktı.İlk 5 ay çok iyiydi.Uykusu düzenliydi,usluydu ama diş çıkarma evresinde bir anda huyu suyu değişti.Bir de hocam sürekli eli kafasının arkasında saçlarının bitiş yeri olan ve ensesinin hemen yukarısı olan yumuşak yeri kaşıyor.Huysuz ve ağlamaklı olduğunda eli sürekli orda.Çok sinirleniyor kaşırken.Sizce bu kaşıntıya sebep nedir.Ama ikizi olan erkek maşallah çok uslu bir bebek tam zıttı.. 
Bu arada size çok teşekkür ediyorum hocam.Oğlumun yanaklarındaki kızarıklık için atopik egzama demiştiniz.Pomatı sürdüm 3 gün içinde kayboldu.Allah sizden razı olsun.KizBebek

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2013 Saat 18:17
Biraz fazladan terledi ise, bu sikayetlere sebep olabilir. Hergun banyo yaptirin, ogun aralarinda da su teklif edin. Kasidigi yerlerde "iz kaldi" ise, kardesine surdugunuz pomati kullanin..
Yukarı Dön
NİLÜFER-ALPEREN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2013 Saat 14:07
çok teşekkürler kadir bey

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.