Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti ameliyatı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz eti ameliyatı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nursema Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti ameliyatı
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2013 Saat 22:37
Merhaba Kadir hocam,geniz eti ve burun tıkanıklığı konusunda sizi baya bi meşgul etmiştim.tavsiyelerinizle
 eylül ayından beri sıkıntılarımızı hafiflettik.Ama tıkanıklılık çocuğumu(4.5 yaşında) ve bizi bunalttı.her enfeksiyon
sonrası geçmeyen tıkanıklık,uykusuz geceler,takip eden huysuzluk..son bi kaç ayda Birkaç doktor değiştirdik..
genel teşhisleri aynı..burunda eğrilik var,geniz eti var.enfeksiyonla beraber akıntı ve genizeti havalanmayı
bozuyor ve kulakta sıvı birikmesi oluyor.hastalık esnasında yanlış çıkar diye ilaç öncesi sonrası aralıklarla
 timpogram testi yaptırdık.Damlalar,ilaçlar ....kulakları açıyoruz..1-2 hafta sonra tekrarlıyor.
doktorumuz ;hem burun eğriliği hem genizeti yolları kapıyor..geniz etini alalım tedaviye bu şekilde yön verelim
dedi.2 haftada bir bu kulaklar doluyor.ilaç ilaç..
 Hocam bu sefer sanki doktorda bizim gibi düşünüyor..söyledikleri,teşhişleri önerileri tatmin edici geliyor ama
bi taraftan da korkmadan edemiyorum.ancak sizin söyleyecekleriniz beni rahatlatır.ne yapalım hocam..aldıralım mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119108
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 00:33
Kisi gecirdiniz gibi... Yaza kadar cekemeyiz diyorsaniz, aldirin. Aldirmazsaniz, yazin denize girince gececek...
Yukarı Dön
miren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 01:05
doktor bey durumda biz vardık
yazın denizde de  çok kötü olmuştu, tatil dönüşü horlama hat safhadaydı
uykuda tıkanıyodu

geniz eti ve bademcikleri aldırdıkk

sonradan sizinle tanışınca çok üzüzldüm çocuğumu bilinçsizcemi ameliyat ettiridm diyeee

hala daha biraz soğuk havada kalsın, burnu akar
burunda eğrilik var denildi

küçük oğlumda aynı 10 aylık , camı açık bırakıyorum  dışarısı 18  derece hemen burnu akıyorrr

nerde bi sıkıntı var anlamadımm
neden burunları hemen akıyor, bi dr rinit mi acaba dediii

soğuk hava da başka akmıyor hocammmm

cvblarınız için şimdiden teşşekürlerr
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 06:32
Burun akintisi, vucudun bir nevi tepki mekanizmasidir. Bu sekildeki burun akintilari zaman icinde azalabilir. Rahat nefes alip-verebiliyorsa, muhim degildir.
Yukarı Dön
nursema Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 07:42
biz idare ederiz ama kulaklar böyle olunca korkuyorum kalıcı bişey olur diye ..bide huysuz bizim çocuk.nerdeyse 5 yaşında ama yemek yemez,herşeeyi ağzına sokar..yani çok sık hasta oluyor.
buda birsürü ilaç kullanmamız demek..bu yüzden aldırma tarafım daha ağır basıyor gibi..ama sizin görüşünüz bize son kararı verdirecek
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 18:07
Kulagina damla yapmadiginiz surece, kalici bir zarar olmaz.. Zarar veren; KULAK DAMLALARI dir... Ayrica da niye her hastalandiginda, "bir suru" ilac kullaniyorsunuz??  Benim Alt Forum, Eski maillerim ve makalelerimi okuyun.
Yukarı Dön
nursema Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 19:17

kulak burun boğaz,grip hakkında neredeyse eski mailllerin hepsini okudum.onlardan öğrendiğim doğrultuda kullanıyorum ilaçları..son boğaz enfeksiyonları hep burun akıntısı ile başladı.takip ettim,s.f.yaptım;yüksek ateşlere bile doknmadım..fakat birkaç gün içinde ağız kokusu ve dilde pas olunca mecbur kalıyorum antibiyotik kullanmaya.bide doktor kulakları dolmuş deyince elim kolum bağlanıyor.

son iki enfeksiyonda doktorumuzda sizin gibi söyledi.'kulaklarda problem olmayınca, nasıl olsa kış bitiyor.Yazın da denize girer ..bidaha ki kış daha hafif olur.almamıza gerek kalmaz'demişti.ama çok sık tekrarlayınca bu kulak olayı bize genizetini almayı tavsiye etti.Cry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2013 Saat 19:36
Dedigim gibi, karar sizin. Biz cocugu gormuyoruz, siz goruyorsunuz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.