Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
mrb
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
|
Konu: bebek ve bal Gönderim Zamanı: 20 Nis 2013 Saat 11:56 |
hocam 4.5aylık bebeğim 2haftadır grip Şimdi de öksürük başladı çok rahatsız ediyor Özellikle geceleri.fena halde dolu Sanırım balgam.Eski mailleri okuyorum bal ve limon verebilirsiniz demişsiniz Birine ne kadar vermeliyiz bu Ay bebeğine.ek besin almıyor sadece anne sutu alıyor sorun olur mumu
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 118914
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2013 Saat 18:28 |
Eski maillere bakin.
|
 |
mrb
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2013 Saat 10:49 |
hocam tatıl yerınde oldugum ıcın maıllerı ıyıce ınceleyememıstım telefondan bakmıstım,dr.a goturup goturmemekte kararsız kaldım. Dün görenler de zaturre mı dıye sorunca buna yonelık cevaplarınıza da baktım ama yıne de sormadan ıcım rahat etmeyecek:( Ateşi hiç olmadı,burnu aktı cold-mıx serum (kulagını elıyle cekmeye calısınca da agrıyor dıye) ılıadın verdım. Genel olarak ıyı olsa da cok huzursuz neredeyse gunde sadece 4 saat uyuyor o da sureklı uyanarak:( bırkac gundur ıshal,bugun cok asırı mukuslu altın sarısı rengındeydı ve sırtına tasmıstı. tavsıyenızle az da olsa ballı lımon verdım. cok hızlı nefes alıp verıyor,bı agrısı var ama kulak mı ıshal kaynaklı mı bılemedım:(habıre oksurmuyor ama oksurunce fena halde bogulacak gıbı oluyor hele de emerken genzıne kacıyor. ılıadın de bugun 3 gun oldu, ara verdık. burnu akmıyor hatta dun hapsurunca yesıl bı smk cıktı. evde ben de grıp oldum. kulagındaki sıvı bırıkmesı agrı yaparsa nasıl gecer? Bebeğin zaturre oldugunu anlamak ıcın dakıkadakı nefes sayısını tutayım mı,genel hali perişan değil bence ama uyutmayan bı agrı var bu kulak kaynaklı dıye suphelenıyorum. belkı de oksuruk bogazını tahrıs ettı bılmıyorum. grıp artı sındırım sorunu olursa domuz grıbı demıstınız grıp uzerıne ıshal olması bunu dusundurtur mu? bebek 4.5 aylık 8 kılo erkek
Düzenleyen mrb - 22 Nis 2013 Saat 10:52
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2013 Saat 18:45 |
Grip+Ishal= Domuz Gribi.. Merak etmeyin, cocuklarda hafif seyir gosteriyor. Aynen bir Gripmis gibi ele alin.
|
 |
mrb
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2013 Saat 20:03 |
:( karın agrısı mı uyandırıyor pekı uykudan aglayarak canı yanarak uyanıyor:(bunun ıcın yapabılecegım bır sey olur mu hocam su an beslenme adına tek yapabıldıgım emzırmek ve su vermek
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2013 Saat 20:09 |
Evet, hepsi Domuz Gribine bagli, ilk 4 gunu kotu gecer, ondan sonra giderek hafifler.
|
 |
mrb
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2013 Saat 20:44 |
hocam cok tesekkur ederım,eve gelıp eskı maıllerı daha da okudukca rahatladım,eşim cok uzuluyordu bebegı gordukce doktora gıdelım dıyordu,dırendım ve bu benım ıcın basarı:) ben de her seyı kafaya takan bı sedef hastasıyım. domuz grıbı demenız bıle benı tedırgın etmedı,sızın varlıgınız ve bılgılerınız sayesınde bu ıc huzura kavusuyoruz,Allah razı olsun,Rabbim siz de ferahlatsın inşallah
|
 |