Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevgi3434 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme
    Gönderim Zamanı: 13 May 2013 Saat 00:18
merhaba hocam benim 3 ay 10 günlük bir kızım var.mama ile besleniyor beslenmekten cok acı cekiyor.hiçbir zaman sakin mama yiyemedi mamayı yerken hep huzursuz bu arada gaz sancılı bir bebek yerken sürekli kendini sıkıyo ayaklarını kendine dogru çekiyo gaz cıkarmaya calışırmış gibi yapıyor alttan ve 4 gündür birşey farkettim karnı mamayı bi süre içtikten sonra top gibi şişiyor ve eger mamayı vermeye devam edersem midesi bulanıp oldugu gibi cıkarıyor.ben bunu için doktora goturmuştu 2 aylıkken fakat gaz yüzünden dediler.çevremdede gazlı bebekler biliyorum hiç benimki gibisini gormedim biz hiç sabit bi yerde oturup biberon bitirmedik sürekli kucagımda dikkatini dagıtarak yediryorum bu arada aglamasıda var yerken canı yanınca kendini geri cekip kıvranıp aglıyor artık mama saatleri benim için işkenceye donuştu mamayıda degiştirdim degişen bişey olmadı.süt alerjisi tahlilide yaptırdım temiz kan idrar temiz cok rica ediyorum sizden başka birşey olabilirmi ne gibi bi tahlil yaptırsam blemiyorm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2013 Saat 07:23
Bu yasta sut Allerjisi olmaz. Eger kilosu;6kilodan fazla ise, sikayetleri ASIRI beslemenizden dolayi olabilir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2013 Saat 17:00
öncelikle teşekkur ederim kadir bey fazla yedigini sanmıyorum 3 saatte 60 cc zor yediriyorum zor derken aclıktan aglıyo ama yerken huzursuz kilo takibide aynen şöyle başlarda herşey cok iyidi sonradan kilo alımı düşmeye başladı
dogum 01.02.2013 2650
04.03.2013 4000
16.04.2013 4.700
02.05.2013 5.250
kadir bey bir sorum daha olacak şuan mama ile besleniyor ben süt vermeyi düşünüyorum bu konuda fikrinizi almak istiyorum teşekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2013 Saat 18:06
Problem; 1kg. kucuk dogmasinda. HER AY aldigi kilolara bakinca, kilo alisinin ortalamaya uygun oldugu gorulur .Dogdugunda 800g. olan eksiklik, 3 ayda; 500grama inmis. Yani fazadan bir;300gram almis. Tahminim, ilk 1 senesi boyle biraz "mizirtili" gececek.. Simdiye kadar bir hatanizda olmamis, idare edin derim.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2013 Saat 20:15
çok teşekkur ediyorum ilgilendiginiz için iyi çalışmalar dilerim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.