Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dengem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: gece beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 08:38
günaydın hocam
oğlum 11 aylık.anne sütü artı yerse bizim yediğimiz yemeklerden veriyorum yatmadan öncede muhallebi en iyi ihtimalle 3_4 tatlı kaşığı yiyor.gece boyuncada aralıksız emmek istiyor.bunun alışkanlık mı açlıktanmı olduğunu ayırt edemiyorum.yoğun tempodan sütüm az yatmadan önce ve gün boyu bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.konu ile ilgili tüm söylediklerinizi okudum.
  gece açlıktan ise sütü denedim sevmedi biberonu reddetti ısrar etmedim.ne ile başlamalıyım.devam mamasımı normal sütmü.süt sade mi olmalı yoksa sıvı muhallbi şeklinde mi.arkadaşlardan böyle öneriler aldım.sizin öneriniz çok önemli.
teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 10:31
Sizi biraz "yalancı emzik" niyetine kullanıyor. Her gık dedikçe meme vermeyin, biraz aralıklı verin.
Yatmadan önce (günde 1 defadan fazla olmamak kaydı ile) muhallebi verebilirsiniz. Biraz tok tutar. Odası çok sıcak olmasın, yoksa susayacak ve ikide bir meme isteyecektir. Kutu sütlerinden birini şekerli veya şekersiz, istediği gibi verebilirsiniz. Mamaya ihtiyacınız yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.