Özlem hanım kızım 16 aylık.bir şey istediğinde yapmadığımızda yada istediği şeyi vermediğimizde (bunu kimden isterse istesin)kendini yere atıp ağlıyor kucağımda olsa dahi kendini geri atıyor ve istediği oluncaya dek susmuyor çok inatçı .
bugün beraber kahvaltı yapıyorduk(ki yemez daha çok oynar)az kalsın oturduğu yerden düşüyordu içeceğini döktü.temizlemek için kaldırayım dedim başladı ağlamaya kendini yere atmaya.bende hiç ellemedi.ne yapıcak diye.ama hiç susmadı devamlı ağladı bağırarak mutfaktan ayrılıp oturma odasına geçtim .yanıma gelmedi ve ağlamaya devam etti hiç susmadı.dayanamadım gittim oturu vaziyette ağlıyo karşısına geçti yere uzanmak istedi arkasındasandalye vardı yatamadı ama hala ağlıyo banada gelmiyo enson gel dedim hemen kucağıma geldi ama ağlamaya devam ediyodu bi susuyo bi ağlıyo busefer.baya uzun anlattım ama ben bu durumda ne yapmalıym ağlamasını dikkate almamalımıyım .dikkatini dağıtmaya çalışsamda istediğişeyde sonuna kadar diretiyor.bu tarz davranış ileride agrasif olmasına sebep olur mu?
beni başkası sevsin çok kıskanıyo başkasının bana dokunmasını sevmiyor.