Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım (biyopsi,anne sütü)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYardım (biyopsi,anne sütü)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: Yardım (biyopsi,anne sütü)
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2008 Saat 20:00
Doktor bey merhabalar...
Size birsey danışmak istiyorum..mememde fibroadenom(iyi huylu tümor) tespit edildi.. biyopsi yapılacakmış...  5 aylık bi kızım var sadece anne sütü alıyor.. biyopsiden sonra kızımı emzirebilirmiyim... emziremezsem biyopsi zamanına kadar sütümümü sagıyım ? Hangi koşullarda saklamalıyım ?günde kaç cc yeterli gelir? Confused  ne yapayım yoksa mama falanmı verelim... tek gögüsümü ememediği için sütüm kesilirmi? Cry

teşekkür ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118548
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 10:20
Meme vermeye devam edin, yoksa en büyük sıkıntıyı siz çekersiniz. Biyopsi sırasında verilecek olan anestezik madde de süt ile çocuğa geçse bile, çocuğun midesinde parçalanacağı için çocuğa bir etkisi yoktur...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 11:35
biyopsiden sonra emzirebilirim yani çok sewindim Smilebuna bebegıme zarar vermeyecek yani... bıyopsi süt kanallarına bi etki etmez inşallah...
bebegim memeye cok düşkün... Çok endişeliyim bu konuda Confused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.