Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
efedeniz
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: broşiolit Gönderim Zamanı: 03 Ara 2008 Saat 21:32 |
merhaba gene ben hocam oğluşum hala hasta 5 doz prednol yapıldı ventolin ve pulmikort başlandı sıvı verildi genede açlmadı çocuk dr yatış verdi ama hastanelerde bu nedenden dolayı yer yok nebulizatör aldık ve evde dr ordırına göre uyguluyorum başka ne yapabilirim az önce gene nebullerini verdim hırıltısı hala devam ediyor çıldırıcam artık teşekkürler
|
ömrümsün oğluşum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117900
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 09:44 |
Lütfen her mail yazışta , ilk defa yazıyor gibi yaş ve arazları tam yazın. Geriye dönüp sizin eski yazıları bulup okumak çok zaman alıyor.
Bu kadar meseleli bir hastada mutlaka kan sayımı yapılmış olmalı. Onuda bir yazarsanız, hatta ne kadar tahlil varsa , çok yardımcı olur.
Enteresan olan durum, benim hiçbir hastam böyle maceralar yaşamıyor. Bu işte bir gariplik var ama nedir(?) çıkaramadım doğrusu.
|
 |
efedeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 16:23 |
hocam kusuruma bakmayın siz beni tanıyomuşunuz gibi geldi panik olduğum için heralde hemogramı yeni değil 7 kasımda bakıldı wbc:9,9 hg :11,6 hct:34 plt:413 akciğer filmi 4 gün öncenin bronşit yada zatüre olmadığı söylendi.zimaks 1*1 8.gün ventolin 4*1 pulmikort 1*1 nebül alıyo bugün ateşide var38,3 derece calpol vermem söylendi takip ediyorum keşke ilk başta sizi bulup size takip olsydık bikaçdr gitmek zorunda kaldık heralde ondan karıştı herşey saygılar
|
ömrümsün oğluşum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 19:44 |
WBC 9.9 iken hiçbir antibiyotiğe gerek yoktur. Tabii şimdiki durumu bilemiyorum. Dakikada kaç defa nefes alıyor onu sayın. Eğer dakikada 60 dan daha az nefes alıyorsa, akciğerlerinde hiçbir şey yok, grip geçiriyor demektir. Hiçbir ilaç veya nebulatizöre ihtiyaç kalmaz.
|
 |
efedeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Ara 2008 Saat 22:50 |
60 tan az fakat hırıltısı çok kuvvetli ve arada sekresyon çıkarıyo
|
ömrümsün oğluşum
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2008 Saat 11:38 |
Nezleniz, iyileşmeye başlamış, akıntı iyileşirken koyulaştığı için, bu tablo oluşur. Ateş olmadığı sürece merak etmeyin.
|
 |
efedeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2008 Saat 19:26 |
yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle
|
ömrümsün oğluşum
|
 |
efedeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2008 Saat 15:48 |
merhaba 15 aylık oğlumun hırıltısı hala geçmedi yaklaşık 20 gündür devam ediyor dr en son astım yönünden araştırılması gerektiğini söyledi.bu araştırmada neler yapılıyo ve çocukluk çağında gelişen bu hastalık hakkında bana bilgi verirmisiniz yada kaynak önerirmisiniz ileride tamamen iyileşme olasılığı var mıdır benimde alerjik astımım var ama yaklasık 2 yıldır hiç problemim olmadı teşekkür ederim
|
ömrümsün oğluşum
|
 |