Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bıngıldak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbıngıldak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Konu: bıngıldak
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 13:52

iyi çalışmalar Kadir Bey.

deerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için sonsuz teşekkür ederim.
benim bir sorum olacaktı kuzenim için size sormak istedim en yararlı bilgiyi sizden alacağımızı düşünüyorum.
kuzenimin kızı 18 aylık ve bıngıldağı hala kapanmamış 3 parpak kadar bi açıklık var Confusedgeçen gün ssk ya götürmüşler onlarda araştırılması gerekli diye zeynep kamile sevk etmişler Confused
bıngıldağı ne zamana kadar kapanması gerekiyor ve neden kapanmaz bunları soylememişler araştırdığıma göre 18 aylık olana kadar kapanması gerekiyr diye okudum hep bunun sebebini birde sizden duymak istiyorum Embarrassedkapanmamasının sebebi nedir?
17 aylık olana kadar şeker hastası denildi emzirmeyi bırakınca şekeri normala dönmş dr süt şekeri demiş acaba doğrumudur yoksa bpşu boşuna onca tahillerden mi geçti çocuk sizin bu konudaki düşüncelerinizi merakla bekliyorum
iyi günler.Smile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 20:11
Bıngıldak biraz "kocakafa" olanlarda geç kapanır , bir önemi yoktur. Hastalık olarak, "Piknodysostosis" diye çok nadir bir hastalık ta görülüyor. Ama buradada enteresan bir teşhis olmaktan öte hiçbir kıymeti yoktur. Tedavi de gerekmez. Bakalım neler(!) araştıracaklar. Kafayı takmasınlar ve fazla para harcamasınlar... 
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2009 Saat 05:32
iyi çalışmalar kadir bey.
kuzenim bebeği hastaneye götürmüş önemli birşey olmadığını soylemişler kolundan kemik gelşimi için röntgen çektirmişler iyi çıkmış dr soylediğine göre bu iştahsızlık yaparmış inanın çocuk günü 1 kase çorba ile geçiriyor acıkmıyor ama sürekli mızmız süt ürünlerinin hiçbirini tüketmiyor Confusedbunun için ne yapmalı?
asıl önemli sorum şekeri yine yüksek çıkmış kanındada sürekli mikrop var deniyor ilaç verilip gönderiliyor bu şeker yükselmesi içn hiçbir şey yapmıyorlar ne ilaç ne başka birşey sadece çikolata şeker vermeyin diyorlar 18 aylık bir bebek te normal mi şeker hastalığı ne yapması lazım ilaç tedavisi görmemesi normalmi?bizi aydınlatırsanız çok seviniriz.
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2009 Saat 09:43
Pardon kim dedi o çocuk için "şeker hastası" diye??İdrarda şeker çıkmışmı??Kan şekeri için, kan almadan evvel 12 saat aç bırakılmışmı?? Vücutta enfeksiyon olması başka bir şey, kanda mikrop olması başka bir şey..Ne diyeyim.. Bu kadar cahillik ancak "tahsil" ile mümkündür..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.