doktor bey kızımın kusması geçti. arada bir az az kusuyor karın üstü dönünce dönünce. ilgilenirsen oyun yaparsan keyfi yerinde. ama iştahı yok hiç. çok yemese de günlük alması gereken şeyleri yiyordu daha önce, emiyordu zaten. şimdi emmiyor. herhengi bir ilaç vermedim. 3 gündür sadece süt ve su veriyorum, sütü de öyle pek istekli içmiyor. multitabs kullanıyorum. daha kapsamlı bir vitamin gerekir mi?
keyfi yerinde ama aynı şey oğlumda da var. ona vitabiol başladım. alfasidin bugün 5, günü. 5 ml 2*1 alıyor. doktor kaç gün vereceğimizi söylememiş eşim de unutmuş prospektüsünde 5-14 gün arası diyor tedaviye.bugün bitirelim mi?
iştah için yapabileceğim birşey var mı çocuklarıma? ( küçük bir ayrıntı aynı belirtiler geceden beri bende de var, kusma, hafif ateş ve iştah azlığı. küçücük yavrular ne yapsın bizler böyleyken

)