Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Elif'imin odasını ayırıyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuElif'imin odasını ayırıyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Konu: Elif'imin odasını ayırıyorum.
    Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 13:01
Kizimin odasini ayiriyorum daha dogrusu calismalara basladim kizlar...
Dun babasindan kalma bir ranza varmis, onu indirdim eve temizledim kurdum (sagolsun kayinvalidem de yardim etti kurmaya). Yatagini cok sevdi ama yine de benimle yatmaktan vazgecmiyor gececek gibi de durmuyor acikcasi...

Ne yapayim sizce, aglasin mi odasinda, yoksa onunla beraber uyuyup sonra yanindan mi kalkayim...

Siz nasil yaptiniz? Bebeklikten ayirmayi isterdim ama imkanlar musait degildi. Ayri bir odasi tam olarak yok, pc odasina bir yatak koydum o kadar, burasi senin odan senin yatagin dedim...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 13:19
Çok yakın bir zamanda odasını ayırmış biri olarak,bikaç tavsiyede bulunayım...Biliyomusun bilmiyorum nesibecim ben 3 hafta önce başka bir eve taşındım..eski evimizde derinin odası çok küçüktü doğduğunda sadece 1 şifonyer+yatağını aldık..çünkü aynı odada benim yatak odamın gardrobu ve tek kişilik birde yatak vardı..derin 2,5 yaşında sayılır ve doğduğundan beri sadece ilk 6 ay hariç benimle,bizim yatağımızda yattı..saysısız ayırma girişimim sonuçsuz kaldı...sonra farkettimki çocuk odasını sevmiyor,bana ait o kadar çok eşya varki benim odam diyemiyor,tam dekorasyon çalışmalrına başlıcakken,taşınma işi çıktı..gene bekledim...çok şükürki yeni evimizdeki odası normal ölçülerde,ben gardrobumu sıkış tepiş olsada benim odam kendi odamıza aldım,tek kişilik yatağı verdik,başka bir divan vardı onu koyduk oraya( onuda veremicektim,çok paraydı alırkenLOL)bunun öncesindede taşıncaz senin odan olcak diye 1 ay önceden konuşmaya başlladım..şöle güzel olcak böle güzel olcak derken..taşındık ve taşındığımız ilk geceden beri ayrı yatıyorBig smileşaka gibi asla bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim..odasını sevdi bunun çok etkisi var..bence sende mümkün mertebe eldeki şartlarla çocuk odası görünüöü ver odaya,hatta odasına girerken kapısını falan çalıp girebilirmiyim diyorum,çok hoşuna gidiyor...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 13:33

Onun odasinin olmasini cok istedim ayri ama evimiz cok kucuk. 2 oda bir salon. 1 odada yatak odasi diger odada kutuphane var odasinin bir kismini o kaplamiş durumda ve onun odadan cikmasi imkansiz. Pc de var. O oda yer minderleriyle kapli ve oda cok kucuk. Durumum olsa yeni yatak dolap filan almak isterdim... Dolabi yok, 5 li bir plastik dolabi kardesiyle paylasiyor.

Ona ait olacak birsey yok ki. Balkonum yok sayilir, camasiri evde kurutuyorum. ve bu odada kuruyor.Sevdiği bir oyuncagi var onu astim bas ucuna... Makinam arizali olmasa sana fotolardim odayi fikir verirdin bana... Odayi benim diye sahiplenmis degil. Yeni nevresim cikardim tek kisilik kullanmadiğim birde battaniye.Bunlar senin filan dedim ama tik yok... Aksam burda mi yatalim yoksa mi icerde mi dedim... Burda dedi yani benimle...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 13:48
Güzelim benim kızımında dolabı falan yok,odada gömme dolap varmış ona astım ama 1 milyoncuda böle bebekli falan bi süsler varya onlardan yapıştırdım üstüne,duvarlara falan yada ne bileyim nevresim takımı böle çiçekli böcekli bişi olabilir,çocukları sevindirmek kolay..mesela o 5 li dolabınıza böle şeyler alıp yapıştırabilirsin,yada odanın kapısına ismini yazabilirsin kağıda olur,elişi kağıtlarıyla olurWinkbölelikle daha sevimli hale gelir oda,eski evimizde 2+1 di,şimdiki de öle..ama daha bir çocuk odası kıvamında artık,bide tabii önceden 1 ay anlattım,aldığım süsleri gösterdim ona,almak istedi eline yani odada asalım falan dedim..ufak dekorasyonla olur heralde..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 13:53
nesibeccim benim en çok çamaşır muhabbeti aklıma takıldı onun odasında artık kurutmamalısın canım oda çok havasız kalır aşırı nemli olur rutubet yapar ve buda kızının sağlığını etkiler hiç bahçe falandamı yok yada oda dışı antre falan bu konuda çok dikkatli olmalısın bunun dışında yaza kızımn odasını bende ayırıcam umuyorum ki şimdiden sorun çıkarmıyacak diye çünkü kendi beşiğini şuan çok seviyor normal yatağa dönünce çok daha sevecektir inşallah kendi kendine uyumaya başladı çok şükür bu iyi bir gelişim diye düşünüyorum canım mesela maddi açıdan değilde en azından beraber bir resim yapıp bir kağıda hadi kızm bunu odana asalım yada gündüzleri hadi kızım odanda biraz oyun oynayalım ve kadeşi var örneğin hadi kardeşine odanı gösterelim gibilerden aşılamalarda yapabilirsin kolay gelsin canımSmile
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:31
Ev zaten 1.kat ve gunes gormuyor cok az goruyor. Rutubeti de var. Cami acip kurutuyorum sonra kaldiriyorum surekli cam acik yani. Antre sadece yurecek kadar genis, camasir serecek gibi degil. Yatak odasi da cok dar.
Sagol gulum...

Irmem senin fikirlerinin goz onunde bulundaracagim... Perdeye birseyler asmayi dusundum, elimden el isleri pek gelmez ama denemek bedava LOL
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:32
Ben bu konuda çok katıyım nesibe... Kendi odası var odasında takımıda var ama o benim odamda ayrı yatakta uyuyor...  Doğduğundan beri koynumda uyuturum sonra kalkar yatağıma geçerim gece uyandığında istediği zaman yanıma gelir istediği zamanda kendi yatağına döner... Odasını ayırmayı düşünüyormuyum kocaman bir HAYIR... Nedenini şöyle açıklayayım o kadar çok sevgiye ihtiyacı varki o kadar çok anne sıcaklığına ihtiyacı varki oğlumu bundan mahrum edemem... Ege kendi isteyinceye kadar koynumda uyumaya devam edecek... Bir bebeğe verilebilecek en güzel şey anne sıcaklığıdır neden yavrumu bundan mahrum bırakayımda gidip öbür odada ağlasın asla yapmam...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:33
ama ezo eşinle senin özelini gördüğünü düşün.bu daha kötü olmaz mı?
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.