Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - MEMEDEN NASIL KESTİNİZ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMEMEDEN NASIL KESTİNİZ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hozel41 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: MEMEDEN NASIL KESTİNİZ?
    Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 11:39
17 aylık kızım var. Sütten kesmeyi düşünüyorum.Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hatta karnıma kramplar giriyor.

Sizler nasıl kestiniz. Benimle paylaşır mısınız? Önerileriniz var mı?
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 11:57
merhaba canım öncelikle kolay gelsin diyeyim çünkü en çok annenin kararlı olması gerken bir durum benim kızım acayip düşmüştü son zamanlarda  bıraktıramam diye düşünürken tahminimden kolay oldu bir parça pamuğun altına bant yapıştırıp iki göğsümede yapıştırdım kızım emmek issteyincede aaaa kızım nolmuş bak dedim pamuğa dokununca içi bir tuhaf oldu zaten her halinden belliydi o gün istemedi ertesi gün tekrar istedi tekrar aynı şeyi yaptım bak kızım geçmemiş daha sanırım sen abla oldun ya ondan böyle artık sütü bardakta içmelisin dedim belki toplam 3-4 kez istemiştir her seferinde de öyle görünce vazgeçti ama tabi morali bozuldu biraz huysuzlaştı garip garip dolaştı yavrum ama çok şükür atlattı durumuna üzülüp tekrar vermek istersen bir sonraki denemende başarısız olabilirsin...
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 12:03

Bende boyle bir konu acmayi dusundum dun, aklima dustu merak ettim, nasil oneriler gelecek diye. Ileri de lazim olur diye fikir edinmis olacaktim... Benden once davranan olmus Big smile

Annem kara sürmüstü, biber sürmüstü ama yine de vazgecirememisti kucuk kizkardesimi. Bberonla verirdi annem memeyi almasin diye, bir keresinde biberona bakti bakti, sallayip yere firlatti ben bunu istemiyorum diye LOLLOL
Demekki cocuktan cocuga degisiyormus Big smile
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 12:14
ben 22 ay emzirdim paşamı çok düşkündü memeye nasıl kesicem diye kara kara düşünürdüm ama korktuğum başıma gelmedi.geçen sene eşim ameliyat olduğunda köyde kayınvalim hüseyin can ı gezdirirken oynatırken yoruluyodu gece aramıyordu pek zaten yorgun düşünce hemen uyuyordu ee gündüzleride oynamaktan aklına gelmiyodu.karar verdim nasılsa aramıyor artık diye bi dahada hiç vermedim
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 12:35
konunuz yanlış yerdeydi buraya taşındıSmile
Yukarı Dön
hozel41 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 14:05
çok teşekkür ederim arkadaşlar. :) Hande hanım doğru yere taşıdığınız içinde teşekkür ederim. ;)

Doktorlar yavaş yavaş kesin diyorlar. Büyükler birden diyor. Ama birden kesmek daha doğru gibi geliyor. inşallah benimkide sizinkiler gibi kolay olur.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 14:16
benim oğlumda 17 aylık canım bende emzirmekten şikayetçiyim oğluma ben salça sürme, memeye böcek çizme ve memeye acı sürme dahil denedim ona rağmen oğlum beni emmeye devam etti. bende konunu takip edecem. tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 16:37
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.