İyi akşamlar Hocam.
Sizi böyle basit bir konu için rahatsız etmek istemezdim ama son iki haftadır zor günler geçiriyoruz. Oğlum 27 aylık. Son iki haftadır kendisini tanıyamıyorum resmen. Sürekli hareket istiyor. Hafta sonları ve akşamları bana yapmadığını bırakmıyor. Anne anne diyerek evin içinde geziyoruz oynuyoruz hopluyoruz zıplıyoruz ama tatmin olmuyor. Oraya otur diyor oturuyorum ağlıyor oradan kalk buraya otur diyor. Top istiyor topu yavaş atıyorum ağlıyor hızlı atıyorum ağlıyor. Parka götürüyorum daha önce hiç yapmadığı halde diğer çocukları ittiriyor. Hafta sonu neyptıysam mutlu edemedim bir türlü. Sürekli mız mız. Ateşi normal. İstediği olmayınca öyle bir ağlama krizine giriyor ki suratı kıpkırmızı oluyor korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir yerlerde hata yapıyorum ama çözemiyorum. Akşam işten eve gitmeye korkuyorum artık. İki yaş sendromunu atlattık sanmıştım anlayamadım. Hiper aktif mi diye düşünüyorum ama istediğinde dikkatini toplyabiliyor sevdiği çizgi filmi sonuna kadar izliyor. Ama iki haftadır yemiyor uyumuyor sürekli mızmız ve ağlama halinde. İşin kötüsü bütün bunları özellikle bana yapıyor. Sizce doktora muayene ettirmeli miyim. Yok sa ben mi davranışlarımı değiştirmeliyim. Değerli fikirlerinizi rica ediyorum. Saygılar.