Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GÖZDE UÇUK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGÖZDE UÇUK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hacalm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: GÖZDE UÇUK
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 10:13
Kadir Bey;
25 aylık ikizlerimden birinin gözünde 1 yaşından bu yana tam 6-7 kez uçuk çıktı. Her seferinde z...rax göz merhemi ve z.rax şurup kullanıyoruz. Çıkmasının ve çok sık tekrarlamasının nedeni nedir ? Bağışıklık sisteminin çok güçsüz olmasından mı kaynaklanıyor acaba. Çok sık hastalanmazlar. Senede 1 veya 2 kere grip olurlar o kadar. Doğduklarından beri hiç antibiyotik kullanmadık. 3480 gr. 48 cm. doğdu ancak şimdi 11800 gr ve boyu 89 cm. 6 aya kadar anne sütü ve ek mama aldılar. Beslenmelerine çok diikat ediyorum en azından ettiğimi düşünüyorum. Bu konuda sizin yazılarınız da takip ediyorum. İkizi de 88 cm. 12300 gr
ağırlığında. Cevabınız için şimdiden tşkler.
Yukarı Dön
hacalm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 10:14
bu arada ikisi de erkek.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 15:25
Arpacık değil değilmi?? Teşhisi "Göz" doktoru koydu ise, benim ilave edecek bir bilgim yok... Yanlız, benim bildiğim, önce dudakta çıkar, yanlışlıkla "kortizonlu" kremlerin kullanılması ile göze kadar sirayet eder. İsterseniz başka bir göz doktoruna daha gösterin.
Yukarı Dön
hacalm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 15:28
arpacık değil dr. bey göz kapağında ve/veya gözünün altındaki halkada çıkıyor. Teşhisi cilt doktoru koydu. sonra göz doktoruna da götürdüm. o da aynı şeyi söyledi. beni üzen ve düşündüren bağışıklık sistemi zayıflığından kaynaklanıyor olabilir mi? MAlum anne sütü çok alamadı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 15:34
Şimdiye kadar hiç böyle bir hastam olmadı..Uçuk virusu, vücuda girdikten sonra bir daha hiç çıkmaz. Göz uçuğu, göz küresinin beyazında veya saydam kısmında olursa mühimdir.. Sizinkisi göz kapağında olduğundan çok tehlikeli sayılmaz.
Yukarı Dön
hacalm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 08:46
Kadir bey
Oğlumu gözünün kapağında ve altında çıkan uçukla ilgili olarak doktora götürmek istiyorum. İstanbul'da iyi bir cilt hekimi önerebilir misiniz? Avrupa veya Anadolu yakası farketmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.