Merhabalar Özlem Hanım,öncelikle degerli vaktinizi bize ayırdıgınız için tşk.benim kızıım 41 Aylık.Şevval geçen sene haziran ayında kreşe başladı.(yarım gün)Bende Agustos ayında işe başladım.ilk başlarda alışma devremiz oldu şimdi gayet güzel gidiyoruz.Kreşe başlamadan önce gayet normal söz dinleyen tabii ki gerektiginde dinlemeyen yaramazlık yapan bir çocuktu.Ama ben işe başladıgımdan beri dedigim dedik bir çocuk oldu.tabii bunda babanında payı var.sabahları baba bırakıyor kreşe aman aglamasın,psikolojisiyle hemen her dedigi oldu.İşe gitmemde okulda Şevvalin hiçbir problemi yok.ama eski şevvalden de eser yok.birşey yok denildigi zaman hemen başlıyor aglamaya.tamam bizi kullanıyor ama inanın susmuyorda.herşeyi aglıyarak istiyor.Bazen söz dinliyor ama dinleme oranı %20.Nasıl davranmalıyız?Birde geceleri tuvalete kaldırınca inanın hiç olamadık yerde başlıyoraglamaya sırf çıglık atıyor.yanına yaklaştırmıyor belli bir müddet sonra ancak normale dönüyor.(her akşam olan birşey degil ama) Ne yapmalıyız?Yardım almalımıyız.Lütfen yardıııım.