Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KREŞE BAŞLADI HUYU DEĞİŞTİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKREŞE BAŞLADI HUYU DEĞİŞTİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1079
Mesajın Direkt Linki Konu: KREŞE BAŞLADI HUYU DEĞİŞTİ
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2009 Saat 17:43

Merhabalar Özlem Hanım,öncelikle degerli vaktinizi bize ayırdıgınız için tşk.benim kızıım 41 Aylık.Şevval geçen sene haziran ayında kreşe başladı.(yarım gün)Bende Agustos ayında işe başladım.ilk başlarda alışma devremiz oldu şimdi gayet güzel gidiyoruz.Kreşe başlamadan  önce gayet normal söz dinleyen tabii ki gerektiginde dinlemeyen yaramazlık yapan bir çocuktu.Ama ben işe başladıgımdan beri dedigim dedik bir çocuk oldu.tabii bunda babanında payı var.sabahları baba bırakıyor kreşe  aman aglamasın,psikolojisiyle hemen her dedigi oldu.İşe gitmemde okulda Şevvalin hiçbir problemi yok.ama eski şevvalden de eser yok.birşey yok denildigi zaman hemen başlıyor aglamaya.tamam bizi kullanıyor ama inanın susmuyorda.herşeyi aglıyarak istiyor.Bazen söz dinliyor ama dinleme oranı %20.Nasıl davranmalıyız?Birde geceleri tuvalete kaldırınca inanın hiç olamadık yerde başlıyoraglamaya sırf çıglık atıyor.yanına yaklaştırmıyor belli bir müddet sonra ancak normale dönüyor.(her akşam olan birşey degil ama) Ne yapmalıyız?Yardım almalımıyız.Lütfen yardıııım.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 23:49
çocuklar pek çok istemedikleri şeyi protesto etmek için ağlamak, tutturmak gibi yöntemleri kullanırlar. kızınız da benzer yöntemlerle çalışmanızı protesto etmeye çalışıyor. bu konudaki kararlılığınızı görünce bu davranışlarını azaltacaktır. geceleri yaşadığınız durum bir sorun değil
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.