Merhabalar,
27 yil evvel annem ve abim (gokce cakir) istanbul kliniginde hastanizmis. abim havale gecirmis ve siz hayatini kurtarmissiniz.
hala annem kadir tugcu der baska bir sey demez. simdi de anneme kadir tugcu'yu buldum dedigimde yüzünde güller acti.
annem adina (semra cakir) tesekkür ederim!
22 nisan'da bir kiz bebegi sahibi oldum. 2.600 dogdu. 20 gün sonra 3.600 oldu. doktor kolik teshisi koydu. 2 gündür sanki sütüm kesilmis gibi geliyor. goguslerimin gerildigini ve sistigini hissetmiyorum. gayet bos ve sünük geliyorlar bana. manuel pompayla da süt gelmiyor. elektriklisi de bende yok pazartesi bir saglik kurulusunda sagdirmayi düsünüyorum.
birkac gündür yeterince su icmiyordum biraz da stresliydim. aslinda hep stresliyim cünkü her kafadan bir ses cikiyor ve hepsini teker teker düsünüyorum.
dün gece sütüm yetmedigi icin bebege aptamil mama verdik ve uyudu hem de hic uyumadigi kadar derin bir sekilde. gece azmettim her saat kalkip azar azar emzirdim ama sabah hepsini su gibi kustu. 2 gündür benden ne emdiyse kusuyor. eskiden peynir gibi kusardi. simdi su gibi kusuyor. hala azmedip meme veriyorum ama uykusu gercekten cok hafif. gazini da cikardigim halde yarim saate bir kalkiyor meme icin.
mama vermeli miyim?
memeyle dövüsmesi, agzina aldiktan sonra aglayarak birakmasi kolik sancisi mi yoksa aclik belirtisi mi?
kadir bey annem sizi cok anar. psikolog gibi konusmaya giderdim icimi rahatlatirdi der.
inanin benim de biraz morale cok ihtiyacim var.
emzirmeye cok istekliyim.
daha kizim cok kücük mama vermeyi kesinlikle istemiyorum.
ben 2.5 yil emmisim ben de o kadar cok emzirmeyi cok cok ama cok istiyorum.
ne yapmam gerekir, acaba gercekten sütüm mü kesildi?
simdi gene kustu ve ne verecegimi bilmiyorum acaba bir iki gün memeyi kesip mama mi versem
pazartesi tekrar doktora gidecegim bu kusmalar icin, kilo tartimi ve yeni bir kontrol icin.