|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
belkıss ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2009 Saat 22:09 |
slm ben 4 ayını bitirmek üzereyim.2.cocugum merak ettiğim gebeyken kisti olan varmıydı.daha sonra kendi kendine mi geciyo yoksa amelyatta mı alınıyo arkadaslar.
YUMURTALIK KİSTİ (OVER KİSTİ)
|
|
İran'Lı Bir Şair Derki ; "Aşka Uçma Kanatların Yanar"... Mevlana Derki ; "Aşka Uçamadıktan Sonra Kanat Neye Yarar"...
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
bende myom vardı..5 aylık hamıleydım tam plesentanın yerleştiği yerde ,takip ettık sürekli büyümedi allaha şükür,yoksa erken doğum sebebim olacaktı
![]() ![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
SevgiYumaklarım ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7647 |
![]() |
bendede kist çıkmıştı hamileliğimin başında.hatta ultrasonda bebekten bile büyüktü.
ve birgün ağrıdı acil hastaneye kaldırıldım.düşük yapıyorum sandım..
doktorum takip edeceğini eğer büyürse müdahale edeceğini söyledi.ve sonraki kontrolümde kistin yok olduğunu gördük..
doktorun sana gerekli bilgileri verecektir..inşallah en kısa zamanda yok olur..
bizleri merakta bırakma..haber et..
|
|
![]() |
|
minno ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() |
merhaba.benimde doktorda ilk muayenemde myom olduğumu öğrendim.doktorum hamilelikte kistler myomlar %75 büyümez dedi.soon kontrolumde gittim myomum büyümemişti.bildiğim kadarıyla sezeryan sırasında myom ameliyatı çok doğru değil çünkü çok kanlı bi operasyon olduğundn her doktor tavsiye etmiyor..over kistlerinde doktorum doğumlarda kendiliğinden geçeceğini söledi..hatta over kistler zararsızdır fakat şeker hastalığı gibidir hiç geçmez belki doğumlarda kaybolabilir demişti..geçmş olsun bence kafana takma over kist büyüyen bi kist değil çoğalan bi kist bildiğim kadarıyla... |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
bende de 4. ayda miyon teşhisi konuldu. hamilelikte bir sıkıntı vermedi. sezeryan doğumla birlikte oda alındı canım
|
|
![]() |
|
belkıss ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() |
evet arkadaslar kist kaybolmus şükür
![]() |
|
İran'Lı Bir Şair Derki ; "Aşka Uçma Kanatların Yanar"... Mevlana Derki ; "Aşka Uçamadıktan Sonra Kanat Neye Yarar"...
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
çok sevindimarkadaşım sağlıkla kucağında göresin meleğini
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|