merhaba Kadir bey kızım 3-4 günden beri idrarını yaparken ağlıyor yapmak istemiyor acıyor diyor en sonunda saatlerce tuttuktan sonra ağlaya ağlaya üstünü ıslatıyor... acıyor dediği için idrarını yaptığı kısma baktım ve hafif bir şişlik ve beyazlık gördüm ama dün bu biraz inmişti dün bende aile hekimliğine götürdüm malesef oradada labaratuvarda ne sorun varsa çalışmıyormuş

doktorumuz birde karnı ağrıyormu diye sordu ilk günü hep dedi karnım ağrıyor diye ama sonra demedi kan tahliline bakamadı ama kız çocuklarında idrar enfeksyonu çoğunluktadır büyük ihtimalle idrar enfeksyonu araya hafta sonu girdiği için vakit kaybetmeyelim ilaca başlayalım dedi ve supraks diye bir ilaç verdi eczanedede bu ilaç yokmuş zimaks diye bir ilaç vermiş ateşimiz hiç olmadı kadir bey daha önceki yazılarınızı okudum ve nitrit değerin pozitif olması gerekir demişsiniz enfeksyon için şimdi ben ne yapmalıyım bu ilaca başlamalımıyım tahlilsiz ilaca başlamak doğru gelmedi bana ama sizin fikrinizide almak istedim ayaklarını hep sıcak tutmaya çalışıyorum ve bol bol su içiriyorum şu anda elimden gelen bu sizin önerebileceğiniz başka birşey varmı şimdiden teşekkür ediyorum
saygılar kadir bey....