hocam bır soruda kendı oğlumla ilgili. biliyorsunuz oğlum yıne 19 mayıs günü gripal enfeksiyon gecırdı ateşle birlikte. hemen arkasından bitmeyen öksürügümüz başladı tabii. allah beterınden saklasın bu sene bu öksürük yakamızı hiç bırakmadı. tam ıyıleştırdım oksurugu bıttı derken yeni bir girp ve arkasından uzun süren öksuruk...
yakın cevrem ve komsular cocugu devamlı öksürürken görunce kronik öksürük olmasın sakın bu cocukda diye birşey attılar ortaya.

kronik öksürüğün ne oldugu konusunda fıkrım yok. olamıyacagı konusunda aksını de söyleyemedım. bu aralar devamlı bunu söyluyorlar bize

kronik öksürük nedir hocam? oğlumun şikayetlerını uzun uzadıya anlatmıstım size biliyorsunuz artık. oğlumda kronık öksürük var olabilir mi? varsa ne yapılmalı tedavilik bişeymidir?
(bu arada hocam istediğiniz ter testını mayısın 20 sınde yaptıramadık. kocaeli unıvers.den testın yapılacagı gun medıkalden ter testi kiti istenmişti benden. koskoca kocaelinde bulurum dusuncesıyle daha once temın etmedım bunu. ama ne yazıkkı nasıl bişeyse bu o gun hiç bir medikalde bulunamadı. 25 mayısta belllki gelır dedıler. gelmeden telefon edın dedıler. unıversteye bıldırdım durumu randevu gununu degıstırdıler. hazıranın 20sıne gun verdıler bu kez. bilginiz olsun istedim)