| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yeliz
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
|
Konu: düşme Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 10:33 |
hocam 1 yaşında oğlum bugün sabah 7.30 da ve biraz önce de 10.20 de uyudu benim yatağımdan düştü sol kulağına kan oturdu kafasında biraz şilik ve morluk var ama davranışları normal olduğu için eşim pek doktora götürmek istemedi ama benim için rahat değil sizce ne yapmalıyım götüremeli miyiym
bir de oğlumun yüüznde kırmız küçük isislik gibi şeyler oluştu acaba allerji mi yoksa sıcaklardan mııdr geçen gün ilk defa çilek yedi yaklaşık 7 tane acaba ondan olmuş olabilir mi
teşekkürler.....
|
|
|
 |
deniz21
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 11:44 |
yeliz hanım ve sayın hocam merhaba
malesef aynı olayı dün gece bizde yaşadık 9 aylık oğlum bizim yatağımızdan düştü. sol yanağında bir morluk ve hafif bir şişlik oluştu genel durumu iyi doktorumuz şimdilik takip edelim dedi ama içim hiç rahat değil ve vicdan azabı da çekiyorum ne yapmalıyım düşme olaylarında takip süresi nedir.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119892
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 17:25 |
|
Ev içi düşmelerde bir şey olmuyor. Hele çocuk düşer düşmez ağladı ise zaten bir şeyi yok demektir. Yeterki, kesici, batıcı bir cismin üstüne düşmesin. Çilek allerjisi, harita gibi olur, nokta-nokta olmaz. Muhtemelen isilik...
|
 |
yeliz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 10:54 |
|
|
|
|
 |
yeliz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 10:56 |
|
hocam oğlumun yüzündeki kırmızılıklar arttı size fotolarını gönderiyorum bize önerebileceğiniz bir şey var mı neden böyle olmuş olabilir
|
|
|
 |
yeliz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 10:58 |
|
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119892
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 11:12 |
|
Sağ yanaktaki iki "papül" sinek ısırığını ndırıyor. Her iki yanaktaki silme kırmızılık, sanki 5. hastalık da denilen "Kelebek hastalığını" andırıyor. Emzikden tam göremiyorum ama sanki ağız çevresi soluk, buda 5. hastalık lehine. Eğer öyle ise, yüzdeki döküntü sönerken, gövdede başlayacak, ertesi gün gövdedekiler sönerken, kol ve bacaklarda döker. Takip edelim bakalım. Herhangi bir önemi veya tedavisi yoktur.
|
 |
yeliz
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 11:21 |
 hocam emziksiz hali bu peki bu hastalık sıkıntı yapar mı çünkü hiç ir şeyi olmamamsına rağmen son günlerde çok huzursuz sürekli ağlama modunda köpek dişleri çıkmak üzere biliyorum diş ağrı yapmaz ama eli hep ağzında gidiyo ya ağzını ya kafasını bir yerlere vuruyor bunu bilerek yapıyor ve istediği bir şey olmadığında kendini yerden yere atıyor sakin davranmaya çaloışyoruz ama yine de çok hırçın ne yapabiliriz
|
|
|
 |