Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehmet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: süt alerjisi
    Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 13:05
kadır bey merhaba;
11 aylık oglum var.2 hafta once ateslendı dr goturduk orta kulak ıltıhabı dedı sıze sonucları yazdım enfeksıyon var dedınız ve dr verdıgı surupları(klamoks)kullandık fakat alerjı yaptı.tekrar doktora goturduk test yaptılar ve sute alerjısı oldugunu soyledıler bu sorun 5 ay oncede cıkmıstı sıze yazdım devam edın dedınız ve 5 aydır hıc sorun yasamadan her ogun arasında 1 lt yakın sut ıcırıyorum.doktor mama verıceksınız dedı ben vermek ıstemıyorum deyınce bu alerjı astıma kadar goturur deyıp gozumude korkuttu.11 aylık bır cocuga mama vermek ne kadar dogru cunku bız ne yersek onada aynısını yedırıyorum.sıze sonucları yazıyorum ne yapmam gerektıgını soylersenız cok sevınırım.

Sp.IgE Milk(F2)                3.30     NEGATİF<0,35 U/

POZITIF 0,70-3,49U/ml

WBC        11,6
MCHC      36,1
MCV        73,8
RDW       16,2
PLT         503
NEU%     36,6
MONO#   1,13
BASO#    0,245
IGE         56,62

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117482
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 17:34
Benim anlamadığım, bu doktorlar, mamaların inek sütünden yapıldığını bilmiyorlarmı, yada karşısındakini aldatacağınımı zannediyor?? 4 yaşından evvel allerji testleri güvenilir değildir. Süt, allerji yapacak, ama inek süt tozu olan mama dokunmayacak... Bi sorun bakalım ne diyecek...
Yukarı Dön
mehmet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2009 Saat 18:17

aynı seyı bende sordum fakat bıze verdıklerı mama sadece ınek sutune alerjısı olan cocuklar ıcınmıs.fıyatıda cok yuklu zaten.ama ben mama kullanmak ıstemıyorum cunku cocugum sutu zaten severek ıcıyor.sıze sormak ıstedıgım tahlıl sonucları ıcın ne dıyorsunuz?ben devam etmek ıstıyorum ama bırazda tedırgınım astım lafını duyduktan sonra sızce ne yapmalıyım?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117482
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 10:05
Dedim ya boş ver tahlillere, bu yaşta hiç güvenilir değillerdir. Tahminim ,sana verdikleri mama ya "Soya" bazlı mama veya "protein hidrolizat" türü ki bu mama çok pahalıdır. Sizin çocukta gerek yok, zira bu tür çocuklarda çok ağır ve belirgin arazlar vardır.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.