Hocam Günaydın iyi haftalar diliyorum.
Oğlum bu ayın 19'unda yaşına girecek. Kilosu 9 kg. boyu75,5cm.
Cuma sabaha karşı ateşlenme oldu 38'lerde ve üstündeydi. İnanılmaz huzurlu, sakin olan oğlum gitti. Yerine huzursuz sürekli ağlayan kucaktan inmeyen bir bebek oldu. Gündüz hemen doktora götürdük. Orada ateşi 39,5 ları gördü. Ve çok uzun süre 39'a bile inmedi ateşi. Biz gece Carp..l vermiştik ama hiç etkisi olmadı. Doktorda orada İbuf..n isimli bir ateş düşürücü verdi.
Kontrol etti kulağında birşey yok temiz dedi ama boğazında benek benek iltihaplanma olmuş dedi. Kan, idrar tahlili, boğaz ve idrar kültürü aldılar. Herşey temiz ve normal çıktı. Doktor 'bir yerden virüs bulaşmış"dedi. Antibiyotik (agument..n)verdi ama buna daha başlamıyacağız yarın tekrar gelin görüşelim ona göre başlar yada başlaamayız dedi.
Gece ateşi 40 olunca banyoda yaptırdık indiremedik, hemen doktoru aradık ve antibiyotiğe başlayın dedi. Bizde hemen başladık. Sabaha karşı ateşi düştü daha rahatladı.
Doktora götürdük. Tahlillerin hepsinin temiz olduğunu söyledi. Yalnız birkaç güne kadar ben döküntü bekliyorum dedi. Ben ilkönce döküntü deyince kızamık, kızıl gibi şey geldi aklıma....
Dün akşam vücudunda, kulak arkasında kırmızı yuvarlak lekeler oluştu gerçekten. Hemen tlf açtık döküntü oldu dimi boşuna başladık antibiyotiği dedi

. Sizi çok telaşlı görünce başlayın dedim dedi birde...
ilacı kolay verme açısından enjeksiyonla veriyorum ilkönce 4,5cc başlattı. Dün akşamki konuşmamızda 2,5cc ver artık dedi. 6 gün kullanacaksınız dedi.
Şimdi hocam, Boğazı iltihaplı demişti şimdide gereksiz kullanıyorsunuz dedi peki gereksiz yere kullanıyorsak antibiyotiği kessem bir zararı olurmu?
Virüs gerçekten döküntü yaparmı?
Kusura bakmayın hocam biraz uzun oldu.Teşekkür ederim.
Düzenleyen NazNiran - 01 Haz 2009 Saat 15:33