Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sadece süt içiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsadece süt içiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Konu: sadece süt içiyor
    Gönderim Zamanı: 02 Haz 2009 Saat 23:01
merhaba kadir bey, oğlum iki yaşında önceleri süte zor alıştırmıştım ama şimdide sadece süt içmek istiyor yaklaşık bir haftadır böyle bu geçici bi durummudur sadece sabah kahvaltı yapıyor onun dışında bir haftadır gün içinde sütten başka şey veremiyorum almıyor et falan yemiyor bir haftadır sulu köfte kıymalı çorbaları falan öğle ve akşam öğünlerinde yerdi önceleri 500 ml sütünü de içerdi ama bir haftadır sadece kahvaltı dışında diğer öğünler yok sadece süt içiyor acaba ne yapmalıyım iştahı düzene girer mi bu geçici bi durum mudur? bu arada iştah açması için balık yağı seven seas kullanıyorum düzenli hersabah eskiden işe yarardı ama şimdi niye böyle oldu? vereceğiniz cvp için şimdiden teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 09:32
Vitaminler ve balık yağları iştah açmaz. Et yedirebilmek için, biraz "kebapçı" takılın, öğlen, aç olduğu bir vakit, kebepçıların, dönercilerin olduğu bir muhite gidin, veya Hamgurgerciye takılın, ufaktan-ufaktan başlar.
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 11:01
teşekkürler kadir bey önerinizi deneyeceğim inşallah başarılı oluruz peki iştahını açmak için önerebileceğiniz başka bi ilaç varmıdır?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 19:08
Öyle her  isteyene ilaç vermiyoruz. Çok şikayetçi isen, önce 1-Doğum boy ve kilosu.2- Bir önceki boy ve kilosu ve tarihi. 3- Şu andaki yaşı ve boy ve kilosunu bir yaz bakalım. Duruma göre, gerekirse...
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 21:14
merhaba kadir bey verdiğiniz cvp beni biraz kırdı kırılmaya hakkım yok tabi herkese mutlaka bi cvp vermek zorunda değilsiniz tabi ama Allah razı olsun sizden gerçekten çok güzel bi hizmet veriyorsunuz her annenin sorusunu özenle cevaplıyorsunuz ama benim bebeğim dediğim gibi önceden iştahı fena değildi ama bu aralar gerçekten iştahsız sadece belki bi ilaç yardımcı olur diye düşünmüştüm zayıf doğdu 2.600 boyunu tam hatırlamıyorum ama 41 cm falandı sanırım... 14 mayıs 2007 doğumlu tam bir senedir de yani bir yaşından beri 11 kilo hiç kilo almıyor şimdi 24 aylık boyu da şimdi 85 cm belki sizin önerdiğiniz ilaç yardımcı olur diye düşünmüştüm sadece...hayırlı çalışmalar teşekkürler...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 09:53
Maksat sizi kırmak değil, benim "tuzağa" düşmeme gayretim.. Eski maillere bakarsanız, kilosu fazla olduğu halde, çocuğuna iştahsız diyenler vardı.. Şimdi, sorup sormadan, sırf anne istiyor diye ilaç verirsem ben sizin çocuğunuza iyilikmi yapmış olurum, yoksa kötülükmü???...
Gelelim, sizin çocuğa.. 2 yaş için nerde ise, 1.4kg. eksiği var. Boy iyi. Sipraktin 2x1 ölçek 5 gün ver, 3 gün kes. Gerekirse tekrarla..
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 10:54
teşekkürler kadir bey sizde haklısınız tabi düşünceleriniz çok güzel çünki bazı doktorlar örneğin kansızlık konusunda kan tahlillerine bakmadan sırf çocuğun yüzüne bakarak teninin dudaklarının renginden bile kansızlık teşhisi bile koyup ilaç yazabiliyorlar tabi ne kadar doğru bilemiyorum...Allah razı olsun sizden bundan sonra bende soru yazarken daha dikkatli olacağım çok teşekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.