Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acaba pişik mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacaba pişik mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Konu: acaba pişik mi?
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 18:24
merhaba kadir bey oğlumun bez bölgesinde birkaç gündür sivilce şeklinde kırmızı kabarcıklar çıktı sanırım giderek de çoğalıyor acaba pişik mi? daha öncede pişik olmuştu ama kabarıklık şeklinde değildi o zaman adventon diye bi krem kullanmıştık normalde her bez değiştirdikten sonra seba med pişik kremi kullanıyorum ama şimdi bunun için ayrı bi krem kullanmalı mıyım? vereceğiniz cvp için şimdiden teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118010
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 18:42
Seba-Med'e devam, sadece günde 2 defa (sabah-akşam) "Ultralan" pomat kulanın... 
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2009 Saat 17:43
merhaba doktor bey eczaneden ultralon pomat istemiştim ama eczacı bana ultraproct pomat vermiş reçetesini okudum da anal bölge için falan yazıyor acaba sizin söylediğiniz ilacın dengi mi yada yanlış mı verdiler ne yapayım kullanayım mı?teşekkürler...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2009 Saat 18:25
Hiç alakası yok.. Ultralan pomat olacak.. Öbürü basura filan kullanılır. Hayret bir şey...
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2009 Saat 00:17
çok teşekkürler kadir bey Allah razı olsun sizden. gerçekten insan sağlığı gibi ciddi bir konuda böyle yanlış yapılması insanı çok düşündürüyor ülkemizin daha iyi eğitilmiş insanlara ihtiyacı var aslında herşeyden önce...iyi çalışmalar.
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2009 Saat 17:08
merhaba kadir bey ben oğlumun pişiği için söylediğiniz gibi seba med krem ve sabah akşam ultralan pomat kullanıyorum yaklaşık bir haftadır ama geçmedi bacaklarının arasında falan giderek çoğaldı acaba önerebileceğiniz başka bişey varmı? şimdiden teşekkürler...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 10:12
Bu tip suallerde görmeden bir şey söylemek zor. Eğer Ultralan ile geçmedi ise, milrop kapmış olabilir, "Thiocillin pomat" 1-2 gün deneyin, geçmez ise, göstermeniz gerekecek.
Yukarı Dön
dtuncer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2009 Saat 18:20
merhaba doktor bey oğlumu dün pişiği geçmediği için doktora götürdük doktor travazol krem verdi ve çok kızarma yaparsa travazol değilde hipokort kullanın günde bir dedi. seba med iyi bir pişik kremi değildir onu bir daha hiç kullanmayın dedi.ama travazol dünden beri sürüyorum oğlumun pişiğini daha çok artırdı daha çok kızardı bugün sabahta bunun hipokort sürdüm ama o da kızarmayı artırdı geçirmedi şaşırmış durumdayım ne yapmalıyım aslında oğlumu bezden kurtarıp tuvalete alıştırmayı da düşünüyordum belki o zaman pişiği geçerdi ama bu hafta sonu uçak yolculuğu yapacağiz memlekete yaklaşık iki aylık tatile gidiyoruz böyle zamnlarda tuvalet eğitimi uygun olmadığını söyledikleri için bi süre erteledim bu durumda pişik için ne yapabilirim altını devamlı havalandırıyorum bez değiştirme esnasında ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve su kullanıyorum ama geçmiyor.bir de oğlumun yüzündeki kızarıklar için doktorumuz daha önce elidel krem vermişti yüzü için onu kullanıyoruz yaklaşık üç aydır acaba pişiğin geçmemesinin yüzündeki kızarıklar gibi başka bi nedeni olabilir mi; yarcımcı olursanız sevinirim kadir bey, şimdiden teşekkürler.görmek isterseniz resimde ekleyebilirim sonra.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.