|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pandam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2007 Saat 23:45 |
Merhabalar,
Benim 13 aylık bir oğlum var.Son 1 aydır çok iştahsız 1 haftadır da yemek yemeği reddediyor.Daha yeni 4 tane daha diş çıkardı.Yeni diş geldiğini sanmıyorum.Kaşığı görür görmez kafasını çeviriyor.Eline bisküvi,kraker gibi şeyler verdiğimde yiyor.Eskiden sevipte yediği herşeyi denedim ama kesinlikle yemek yediremiyorum.Geçen ay sadece 100 gram aldı.Ne yapmalıyım sizce?
Şölen Akmercanoğlu
|
|
yağız
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Şölen HAnım, merhaba...
İŞtahsızlık altında bazı hastalıklarında söz konusu olduğu bir belirti. Bu nedenle öncelikle iştahsızlığa neden olan bir hastalık olamdığından emin olmak gerekir. Beslenmenin davranışsal boyutundaki sorunlar da iştahsızlık olarak algılanabilecek yemek yemeği reddetme durumuna yol açabilir. Tüm detayları ile konuşulması gerekiyor. Buradan sorunu çözmem ve sizi doğru yönlendirmem ne yazık ki mümkün değil. Ama şunu söyleyebilirim ki bir ayda 100 gr kilo artışı normal de olabilir. Bebeğiniz ikinci yıl içinde ayda 100-150 gr. kilo alacak.
www.istahsizcocuk.com sitesinden daha fazlabilgi edinebilirsiniz. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|