Merhabalar Kadir Bey,
15 aylık bir kızım var (şuan 10 kg 78cm) ve yaklaşık 2 aydır hiçbir şekilde kaşıkla beslenmiyor. Önceden karışık kahvaltı hazırlıyordum (ekmek, peynir, pekmez, tahin, ceviz, yumurta, tereyağ, gün kurusu) pek iştahla yemiyor olsa da genelde yiyordu. Öğlen yoğurt , sonrasında herhangi bir sebze yemeği yatmadan öncede sütlü muhallebi yiyordu. Şuan kaşıkla beslenmeyi kati suretle reddettiği için şimdi bunların hiçbirini maalesef yemiyor.Gece uyku esnasında ballı süt veriyorum 125ml içiyor.Ara ara kaşık kullanmayı deniyorum (asla zorlamıyorum) fakat ağzından çıkartıyor yada görünce ağlıyor. Ailece kendi eliyle beslenmesine razı geldik bunun sonucu da makarna, köfte,mantar, pilav dışında hoşuna giden bir şey olmadığını keşfettik. Sevdiği şeyleri de canı isterse elleriyle az miktarlarda yiyor istemezse ne yazık ki yemiyor ve bir süre sonra oyun yapıyor sonuçta da bütün gün aç kalıyor.
1,5 ayda 400 gr kilo kaybı oldu.
Vitamin takviyesine başladım (vitagil).
Sanırım kaşığa karşı aşırı bir tepkisi oluştu. Bu durumdan kurtulmanın bir yolu var mıdır?? Yardımlarınıza ihtiyacım var bu düzende beslenmesine gönlüm hiç razı gelmiyor. 
Desteğinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler...