|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bulsara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 19:25 |
Arkadaslar merhaba,
bebegimiz iki aylik ve uc haftadir kakasinda problem yasiyoruz. zaman zaman yogun mukus oluyor. uc kez az miktarda kanli mukus fark ettik. on gunu askindir sut urunlerini, kuruyemis, balik tuketmiyorum. buna ragmen hala kakasi mukuslu ve ara ara yesil renkte oluyor. benimle ayni problemi yasayan varsa tecrubelerini aktarabilir mi? artik ne yiyecegimi sasirdim ve yedigim her sey beni tedirgin ediyor. herkese selamlar...
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu
hosgeldiniz öncelikle ![]() isterseniz sorununuzu doktorumuza sorun o size yol gösterir canim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bulsara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() |
tesekkur ederim:)
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
hafta ici olsa yazan olurdu sana simdik hafta sonu pek gelen olmaz ama hafta ici yardim ederler sana tecrubeli annelerimiz var böyle ama sorunun ne ise belki doktor gelip cevaplar arada geliyor cunku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/search_form.asp?FID=0
buradan sorununuz ne ise bence arama yaptirin cikar ![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=4&title=bebegim-cocugum-hakkinda bence birde bu topigi sira ile gezin basliklardan anlarsiniz ben baktim ilerlerde anne sutu ile ilgili topicler var ![]() Düzenleyen yasemin - 19 Haz 2009 Saat 19:47 |
|
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Canim, bebegi fazla beslediginden dolayi oluyor o mukuslu yesil kaka. Sari renk iyi beslendigine isaret, yesil kaka rengi ise cok yedirdigine isaret. Cok yedirmen, gaz, sanci gibi seyleri de beraberinde getirir. Emzirme saatlerini biraz acarsan duzelir insaallah... Doktorumuzun bolumunde de bu sorular cok var, onlari da inceleyebilirsin...
Senin sutunun alerji yapiyor olmasindan degil yani bu durum merak etme...
Kolay gelsin...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Sevgili Yasemin, ilgin icin cok tesekkur ederim:)) hemen gonderdigin linklere bakiyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
Elifcigim, insallah oyledir. ben de sitede okudum bundan kaynaklanabilecegini. ancak ne kendi cocuk doktorum ne de beni yonlendirdigi uzman bu ihtimali soylediler bana. ama bebegimin kakasinda kanli mukus da gordum uc kez. sanirim bundan dolayi allerji uzerinde duruldu. kendimi cok yetersiz besleniyorumus gibi hissediyorum. hic kalsiyum alamiyorum. ustelik kalsiyumdan zengin sebzeleri de gaz yaptigi icin tuketemiyorum:((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|