'İshal veya kusmada, önleyici ilaçları kullanırsanız, mikroplar atılamadığı için, içerde çoğalarak çok ağır hastalıklara sebep olurlar.' yazmışsınız ama nasıl bir yönteme başvurmak lazım.Evet bol bol su içiyor.Bunu yapıyoruz.Kakasında mikrop yok bu yüzden antibiotik yazılmadı.Mide bulantısını giderecek ilaç ile Reflor (idini tam hatırlamıyorum ishal icin olan suda eritilen saşe) bunları kullanarak mi bahsettiğiniz olay olabilir.Ama kakasinda mikrop çıkmadı bunlar sadece yardımcı ilaçlar değil mi.
Üşütme diye bir hastalık olmadığını biliyorum sanırım bu ülkedeki herkez kısa yolla grip geçirdi filan demek istiyor.
Peki size bir soru daha sorayım: Geçe uyurken sırtı terleyince ve ters dönduğunde sırtı buz gibi soğuk olunca ve ondan sonra çocuk öksürmeye başlayında tam olarak ne oluyor çocuğun vicudunda.Terleme sonucu hasta olununda terleme insan vicudunda tam olarak ne oluşmasıuna neden oluyor.
Ben doğumdam sonra bir ara aşırı terlıyordum ve 2 ay devamlı öksürüyordum.Antibiotik kullandım bir faudası olamadı belki antibiotik seçimi doğru değildi bilemem.Ama terleme kesilince öksürme de kesildi.Aynı olayı oğlumda da gözlaemledim.Çok sık hastalanan bir çocuk.Yaz aylarına girince biraz rahatladık ama bu çok hareketlı ve çok sıçak olmasından kaynaklanan terlemeler başladı ve tekrar hasta oldu.Düşüncelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.Tekrar teşekkür ediyorum