gecenlerde gece yarısı bırden atesı yukselmıstı 38ın uzerıne cıkınca gun ıcınde yukseldıkce ates dusurucu verdım ve doktora goturmustum,kultur aldı,temiz cıkmış, bırseyı yok viral enfeksıyon demişti. sonucları almadan sıze yazmıstım hcam baska endıselerımı,sizde grıbal bı enfeksıyon olabılecegınızı soylemıstınız. ama kızımın ön üst dişlerinin (yenı cıktı) dibinde ve dilinin üstünde aft olmuş ben kendı gogsumden bıraz anlayabılıyordum ama bogazında bır sey var dıye yoruyordum,gorur gormez doktorunu aradım kenacort-a orabase kullandım,ıkı gun boyunca emdi sadece hıcbısey yemedı. 2 gun kullanınca ışe yaramıstı,bugun ıs ıcın bır toplantıda bulundum ve yanında olamadım aşırı derecede artmıs dili:(kenacort.u en fazla ne kadar sure kullanabılırım?bır yandan vıtamın ve öksürüğü için pedıtus verıyorum cunku. yoksa diğer pirldyn denen seyı mı kullanmalıyım?
sırtında ve boynundakı uzun suredır var olan döküntü vari deri kızarıklık ve kabarıklıgı için doktor nibulen dıye bı krem verdı,egzama tarzı bı sey dedı. kremin yaradığını dusunmuyorum,kullanmalı mıyım sızce,oluşum sebebıne daır de bır sey soylemedı doktoru,olabılır dedı.ama o gıttıkce artan ve kızaran yerler canını cok acıtıyor olmalı sık sık yıkıyorum asla terleyecegı sekılde gıydırmıyorum zaten terledıgı bolgelerde degıl daha cok,ne yapmalıyım benı cok uzuyor o hali. zeytınyagı ıse yarar mı_?
9 aylık bı bebek ama gun ıcınde yerse corba,yoğurt ve pılav dısında pek bbı sey yemıyor,(elınde oynayarak az bı sey yedıklerını saymazsak tabi) meyve yemıyor,muhallebı yemıyor,yumurta zorla alıyor,ben bu cocuga bakamıyor muyum yoksa :( (9 aylık kılosu 8850 boyu70 cm )