Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kafatası yapısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkafatası yapısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
atos Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesajın Direkt Linki Konu: kafatası yapısı
    Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2009 Saat 13:26

kızım  36 hafta 4 günlük  2320 gr doğdu. şu anda 18 günlük .kafasının sağ ve sol tarafında fındık ve ceviz arası büyüklüğünde şişlik var .dokunduğumda kemik olduğunu hissettim.bu normal bir durummu? bebeğimde kendime göre bir farklılılık hissettiğimde sürekli doktora gidiyorum.Çevremdekiler bebeğin zayıf olduğu için bu görüntünün olduğunu söylüyorlar hatta çoğu kişi dikkatli baksada hissetmiyor bile .bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

BELİNAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2009 Saat 18:21
Bebekler doğduklarında, kafatasları, yekpare değil, parçalıdır. Erişkin kafa tasından çok farklıdır. Merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.