Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
didemim
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
|
Konu: emzirmek Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2009 Saat 22:43 |
kadir bey kızım 8 aylık olmak üzere sadece anne sütüyle gidiyoruz.ek gıdaya geçmek istiyorum çünkü doymadığı için sürekli emiyor.cidden abartmıyorum her 10 dk arayla emiyor.bu şekilde emince doyuyor biliyorum ama yoruldum ve yıldım artık.emzirmiyorum ek bişeyler yesin diye ac biliyorum ama gözyaşıyla ağlıyo aclıktan ..hiçbirşey istemiyor tükürüyo ne verirsem.napıyım şimdi 10 dk bir emzirmeye devammı ediyim
|
DİDE
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117893
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 10:41 |
Önce süte alışması lazım, zira her şeyi süt veya sütlü gıda içinde vereceğiz. Mamalara ihtiyacınız yok...Öncelikle anne sütünü verdikten sonra, 50-60ml. süt teklif edin, alırsa, miktar ve sayısını arttırın. 3 defadan fazla süt almaya başladıktan sonra, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebiye başlayın... Gerisini sonra konuşuruz. Not: Pazartesiden itibaren 1 hafta izinliyim..
|
 |
didemim
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2009 Saat 17:38 |
kadir bey dediğiniz gibi sütle başladık ama içimek istemiyo...sıcak soğuk her türlü denedim..nesguikli denesem 8 aylık bebeğimde problem yaşarmıyım sizce yada sütün değeri azalırmı....yada aromalı felan
|
DİDE
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2009 Saat 14:34 |
6 aydan büyük olduğundan bir sakıncası olmaz.
|
 |
didemim
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 15:02 |
kadir kızım 9 aylık olmak üzere üsteki maillerde belirttiğim gibi kızım hala sadeece emiyo..iki hafta önce işe başladım ben gelene kadar beni bekliyo..şimdilik 3 saat içinde evde oluyorum ama ay sonunda 6 saat yokum evde...sizce hiçbişey yemeden beklermi beni..sağıp bıraktığım sütüde içmiyomuş..sadece emmek istiyo..biz nasıl geçicez ek gıdaya..süt mama sağıp bıraktığım sütü hiçbişeyi içmiyomuş..ve acmış çünkü sürekli ağlıyomuş..ağlaya ağlayamı yedirseki bakıcısı..ne tavsiye edersiniz..
|
DİDE
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 17:38 |
Zor.... Belliki inatçı bir velet,zamanla alışacak, hiç yolu yok.
|
 |
didemim
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2009 Saat 10:38 |
peki kadir bey ağzına bişeyler verince ağlıyor ağlarken yedirsek ne olur..tabiki aç olduğunu anlayınca..yoksa eminim bi süre 6 saat benim eve gelmemi bekleyecek..yani ağlaya ağlaya yese bunu huy edinirmi yoksa ağzına verince ağlarsa vermemekmi gerekir
|
DİDE
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2009 Saat 14:10 |
Acıkıp ağlarsa, versinler, bir müddet sonra ağlamadan yemeğe alışır.
|
 |