Merhaba,
7,5 aylık olan oğlum neredeyse doğduğundan beri geceleri sık sık uyanıyor bu aralar iyice abarttı bir gecede 10 kez veya daha fazla uyanıyor.. Beni uykusuzluk çok etkiledi, sinirlerim çok yıprandı hiç bişeyden keyif almıyorum , canım bişey yapmak istemiyor.. önceleri 9:00-09:30 gibi yatarken belki bir faydası olur diye uyku saatini 10:30 'a çektik yatırdıktan sonra 30 dk geçmeden uyanıyor ama gözler kapalı belliki uykusu var ama uykuya dalmakta güçlük çekiyor.. gece 03:00'e kadar falan böyle en fazla 45 dk uyuyarak sık sık uyanıyor.. sabah saat 7:00 7:30 gibi kalkıyor. Gündüz toplam 2 veya 3 defa yaklaşık 2,5 saat uyuyor, onda da ben zorla uyutmuyorum kendi uykusu gelince emerken uyuya kalıyor. ben nerde hata yapıyorum neden bu kadar sık uyanıyor anlamıyorum..
karnı tok
oda sıcaklığı uygun
kıyafetleri rahat
kendi odasında sessiz ve karanlık bir ortam da yatıyor
doktorumuz eğer bebeğe karşı kötü duygular beslemeye başlarsan gel ilaç vereyim dedi, içeriğini bilmiyorum ama bu çok istediğim bi şey değil.. bazıları bir kaç gece yanına gitme ağlasın sonra alışır diyo bir kere ağlattım 2. sine dayanamam... bana bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum...
sanırım derin uykuya geçmede zorlanıyor.. gece çaylarından denedim onlarda işe yaramadı :(( Geceleri en azından 3 saat deliksiz uyumak istiyorum :((