Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rosefrom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Konu: grip aşısı
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 10:22
sevgili dr.kadir bey.
ikiz bebeklerimi 20 gün sonra bakıcıya bırakacağım.benim kronik astım bronşitim var.büyük kızım da da geniz eti var soğuk algınlığı ile birlikte kışı çok zor geçiriyoruz.sık skı sıkışıyorum ventolin soğuk buhar veriyorlar ancak kendime gelebiliyorum.kısaca aile olarak zor bir kış geçiriyoruz.kızımın ayrıca burnu çok tıkanıyordu.bunu içinde kbb uzmanı illadin verdi .sorum şu:acaba bakıcıya ve aile fertlerine grip aşısı yaptırsak önüne geçebilir miyiz hastalığın.kışın büyük kızım kullanmadığı antibiyotik kalmadı diş rengi değişti.dolven peditus zitromax,azitro.levepront gibi.kullandığı antibiyotiklerin kemik yapısını bozacağı endişesindeyim. eğer aşı yaptıracaksak bunun zamanı nedir.sağlık ocaklarında mı özel mi almak gereklidir.saygılarımla 

Düzenleyen rosefrom - 03 Eyl 2009 Saat 10:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 10:48
Grip aşısı ile 2-3 tanesini önlersiniz. Peditus, hiçbir durumda kullanmayın. Yazdığınız ilaç ve antibiyotiklerin viruslar üzerine hiçbir etkileri yoktur.
Yukarı Dön
rosefrom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 10:50
o halde ne yapalım dr.bey. virüslerden nasıl korunabilirz.koruyucu nasıl bir yöntem kulanbiliriz.

Düzenleyen rosefrom - 03 Eyl 2009 Saat 10:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 11:11
Viruslardan korunamazsınız. Zaten gerekde yok... Siz vücudunuzu , viruslarla mücadele edebilecek kadar sağlam tutun, gerisi kolay. Bunun için Et ve sütlü beslenin, aşırı yorgunluk ve stresden uzak durun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.