Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6. aylık beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6. aylık beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Konu: 6. aylık beslenme
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2009 Saat 10:28
Kadir bey öncelikle bize olan sabrınız ve verdiğiniz içten cevaplar için çok teşekkürlerKizBebek

Benim 17 Nisan doğumlu bir oğlum var daha önce de yazmıştım eylüle kadar anne sütü ağırlıklı beslendi 4 ay sadece anne sütü eylülde işe başladım sabah 7 de çıkıp 16 da geliyorum öğretmenim okulda süt sağack ortam oluşturamadım ders saatim çok fazla boşluğum yok oğlum biberonu çok sevmiyor 4 ssat aç bıraktım 60 cc anne sütü içti ancak biberondan zaten beni emme süreside en fazla 3 dk emmeyle arası yok yani Tongue şöyle bir beslenme programı oluşturduk değerlendirirmisiniz ?

6.30     3 dk emiyor
8.30     70 cc anne sütüyle hazırlanmış kahvaltı karışımı ( yumurta peynir tere yağ bisküvi)
11.30   1 tane meyvenin suyu ( şeftali armut)
14.30 120 cc anne sütüyle hazırlanan kaşık muhallebisi
16.00 3 dk emiyor
daha sonra yoğurt teklif ediyorum aldığı kadar 60 cc falan yiyor
sonra sürekli emziriyorum bazen gece muhallebi yapıyorum 60-70 cc yiyor

bana az geliyor ama daha fazlasını almayı reddediyor. sanırım iştahı zayıf olacakCry geçen ay 5. ayı biterken kontrolünde 7530grdı haftaya aşısı var tekrar tartılacak.

Hocam birde 2 aydır ağzı öyle akıyorki 20 dk da sırılsıklam oluyor sürekli önlükle ama önlükte dayanmıyor bunun nedni nedir ?

tekrar teşekkürler Star

Düzenleyen akram - 10 Eki 2009 Saat 10:30
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2009 Saat 10:42
Hocam birde oğlum çok az çiş yapıyor bazen gece 10 da altını değiştiriyorum sabaha karşı 5 te bezi kupkuru oluyor bu az beslenmenin işaretimi
Birde sanırım hazım sorunumuz var çünkü sürekli ağzına yemekler geliyor minik minik kusuyor fışkırtarak değilde bir gırk diyor yemek çıkıyor bu da beslenmesin de önemli mi tekrar teşekkürler Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.