hocam merhabalar 17 aylık bir oğlum var ve yaklaşık ağustos sonundan beri sürekli burnu akıyor başka hiçbir şeyi yok burnuna bol bol serum sıkıyorum ama geçmiyor tam geçiyor gibi oluyor yeniden başlıyor akıntı sürekli su gibi bazen koyu akıyor ama genelde şeffaf ne yapmalıyım bilmiyorum sizin önerileriniz uyguladım ama geçmiyor doktora götürüyorum hemen bir grip ilacı veriyor ama ben ilaç kullanmıyorum bu çocuğun burun akıntıısı nasıl geçecek
hocam bir de bir haftadaır çok hırçın her şeye ağlıyor kafasını vuruyor mememye çok düştü sürekli emme emme diye peşimde dolanıyor artık meme uçlarım yarıldı memmeden kemek istemiyorum daha da hırçınlaşır diye ama çok da üstüme düşüyor ne yapacağımı şaşırdım gece eskiden iki üç kez kalkar emip yatardı ama aşimdi kalkıyor emio bırakıo ve ağlıyor su istiyor veriyorum kabul etmiyo ayağımda sallıyorum dalıyor yatağına koyuyorum başlıyor bağırmaya sabrım tükenmeye başladı arada kendimi tutamıyorum ve istemeden bağırıyorum çok uzun oldu biliyorum ama sizin sözleriniz çok kıymetli benim için bana önerebileceğiniz yöntemler var mı ? saygılar...
Düzenleyen yeliz - 14 Eki 2009 Saat 15:37