|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elmas ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2007 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 14:25 |
Merhaba... 32 haftalık doğum yaptım.1500gr doğdu bebeğim.18 gün kuvezde kaldı ve oradayken oral beslenmeye başlandığında biberon verildi.şimdi bebeğimi emzirmekte çok güçlük çekiyorum.önceleri hiç almıyordu.şimdide canı isteyince çok az emiyor.sadece anne sütü veriyorum biberonla.zorlada olsa birazda emzirmeye çalışıyorum.şu anda tam 2 aylık ve 3150gr.sizce kilo alımı iyimi?mama vermeliyim.sütüm oldukça azaldı.3 saat arayla sağmaya çalışıyorum ama her iki memeden 90cc ancak süt çıkıyor.benim sütüm azalıyor ve bebişimin daha çok süte ihtiyacı var.sıvı gıdalar tüketmeme rağmen çoğalmıyor.bunun için önerebileceğiniz birşey varmı?birde bebeğimi emmeye nasıl alıştırabilirim? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Bebeğinizin kilo artışı fena değil. Emzirme konusunda çok detaylı bilgiyi ve sorduğunuz soruların cevaplaeını www.istahsizcocuk.com adresinden bebek beslenmesi başlığı altında yer alan "emzirme"yi tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|