Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PREMATÜRE-EK GIDA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPREMATÜRE-EK GIDA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elmas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: PREMATÜRE-EK GIDA
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 14:25

Merhaba...

32 haftalık doğum yaptım.1500gr doğdu bebeğim.18 gün kuvezde kaldı  ve oradayken oral beslenmeye başlandığında biberon verildi.şimdi bebeğimi emzirmekte çok güçlük çekiyorum.önceleri hiç almıyordu.şimdide canı isteyince çok az emiyor.sadece anne sütü veriyorum biberonla.zorlada olsa birazda emzirmeye çalışıyorum.şu anda tam 2 aylık ve 3150gr.sizce kilo alımı iyimi?mama vermeliyim.sütüm oldukça azaldı.3 saat arayla sağmaya çalışıyorum ama her iki memeden 90cc ancak süt çıkıyor.benim sütüm azalıyor ve  bebişimin daha çok süte ihtiyacı var.sıvı gıdalar tüketmeme rağmen çoğalmıyor.bunun için önerebileceğiniz birşey varmı?birde bebeğimi emmeye nasıl  alıştırabilirim?Disapprove

Embarrassedşimdiden vereceğiniz bilgilere çok teşekkürler.herkese sevgiler.....tüm bebişleri kocaman öpüyorumClown
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 00:19
Merhaba...
Bebeğinizin kilo artışı fena değil. Emzirme konusunda çok detaylı bilgiyi ve sorduğunuz soruların cevaplaeını www.istahsizcocuk.com adresinden bebek beslenmesi başlığı altında yer alan "emzirme"yi tıklayarak öğrenebilirsiniz. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.