Doktor Bey bu sorunumuzu burada izah etmek daha zor, aslında muayenehanenize kontrole getirmek ve sizden dinlemek istiyorum varsa çözümünü ama mümkün olmuyor. O yüzden anlatmaya çalışayım. Uzun olacak,özür dilerim şimdiden…
Kızım yaklaşık 8.5 aylık( 1 Nisan 2009 doğumlu).6 aylık(6.700 kg-66.5 cm demiştiniz) olduğunda size getirdiğimde de sormuştum uyku sorunu ve gece sürekli ağlama var,sadece emerse sakinleşip uyuyor,ne zamana kadar bu durum devam eder diye.Emzirmeyi hep isteyerek severek yaptım Sütüm var diye sevinmeliyim belki ama artık öyle bir duruma geldi ki yorgunluk,halsizlik had safhada bende.Sizin söylediğiniz her şeyi yaptım ama artık gerçekten dayanamıyorum bu yorgunluğa.Zaman geçtikçe gece uykusu artar diye okumuştum,gündüzleri çok uyutmayın diye yazmıştınız siz de maillerinizde.Gündüz kendi baygın düşmedikçe uyutmuyoruz,ama gece uykusu ne değişiyor ne de artıyor.Aksine 2-3 gecedir 2 saatte bir uyanır olduğu zamanları arar oldum,saat başı ağlıyor,sürekli huzursuz,derin uykuya sabah 5 gibi geçiyor en erken.Öyle bir ağlayarak uyanıyor ki durdurmak mümkün değil,emince duruyor.E emzir o zaman diyeceksiniz.Ama öğretmenim,işe gidiyorum,yüzlerce öğrenciye laf yetiştirmeye çalışıyorum,beslenmem süper değil,49 kiloya düştüm.Bana özenenler var kilo verdim hemen diye ama bir de bana sorsalar kendimi nasıl hissettiğimi. Kızımın uyku problemi 2 yaşına kadar düzene girer belki evet ama ben o zamana kadar en azından 4-5 saat deliksiz uyuduğunu ve uyuduğumu göremeyecek miyim?
En son ayın 4 ünde H1N1 için aşıya götürdüğümde tarttılar kilosunu.8 kiloymuş. Normal mi bilmiyorum ayına göre ama kızım gayet tombik bir bebek gibi görünüyor dışardan
sürekli bir şey yeme-içme isteği içinde. Versem her şeyi tatmak ister çok şükür. Göbek hemen şişiyor emmekten,yemekten..Ne kadar tok uyumuş olursa olsun gece yine ağlayıp emmek istiyor.Tok tutabilir dediğiniz şeyleri de verdim kar etmedi.Ben neyi yanlış yapıyorum? Kızım obur mu acaba? 
3 gece ağlasa da gece 12 den sonra meme verme sabaha kadar,enin de sonunda alışır dedi çevremdekiler.Alışmak bir yana ben kendim dayanamıyorum onun bir yerinin acıyormuş gibi ağlamasına,kafam da almıyor artık.Kısaca imdaaat demek istiyorum Kadir bey…