Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük Söktürücü Şurup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük Söktürücü Şurup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük Söktürücü Şurup
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 09:38
İyi günler Kadir Bey,

Kızımın 4  dişi birden patladığı için sıkıntı yaşamaktayız boğazı tahriş olmuş.aynı zamanda burun tıkanıklığı ve öksürük söz konusu. Gece yastığına coldmix damlatıyorum.buhar makinasıda var.bal limon da denedim zorla içiriyorum.geceleri çok kötü öksürmekte. dün doktora götürdüm.doktor muayene sonrasında

kızımda bronşit başlangıcı olduğunu söyledi.Bricancyl ,illadin ped. ve pedifen kullanmamızı ,ateşi çıkarsada antibiyotiğe ( Klocid ......reçetede devamını okuyamadım çince yazıyorLOL) başlamamız gerektiğini söyledi.

Öksürük şurubunu vererek öksürüğü kesmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda Bricancyl'in öksürüğü artırarak balgamla beraber söktürdüğünü bu nedenle diğer şuruplardan farklı olduğunu söyledi.sizce bu durumda bu şurubu kullanmalımıyım.Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Düzenleyen Z£r£nim - 23 Ara 2009 Saat 09:57
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 11:57
1- Dişler sıkıntı yaratmaz. Çocuğunuz "Grip" geçiriyor... Sıkıntısıda ondan.
2- Bebeklerde "Bronşit" olmaz. Siz sadece burnına bol serum fiz. damlatın, benim anlattıklarımı yapın.
3- Bricanyl, "Astım" ilacıdır, burada hiç yeri yoktur.Öksürük söktürücü filan değildir.
4- Antibiyotiğe gerek yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.